Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dispute

28. 12. 2009 21:04
Notebook nevyhazujte, ale opravte si překlep v nadpisu :-)

Tak často publikujete, že nemáte čas na korektur.To také o něčem svědčí. :-)

0 0
možnosti
RH

richardhorak

29. 12. 2009 6:12
Re: Notebook nevyhazujte, ale opravte si překlep v nadpisu :-)

Ajajajaj, a to si dávám takový pozor ... asi až moc velký ;-)

0 0
možnosti
MR

Martina 77

26. 12. 2009 16:34
přeju hezké Vánoce, Karle

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

25. 12. 2009 22:49
Jó, Karlův

životní styl je v dnešní době fajn, kdyby tak začalo žít víc lidí hned by byl "sociální stát" v loji. Jen si to představte - žít si jako před 200 lety, ale k tomu spoustu dnešních vymožeností zcela zdarma, popřípadě ještě s příplatkem! Už dnešní všeobecné znalosti pokud jde o hygienu, stravování, životní styl velice pomáhají k vyhnutí se nemocem a trablům. Pokud nemám peněžní příjmy, neplatím daně ani pojistná, ale doktor mne neodmítne a do sousední vsi se taky nemusím prosekávat lesem, dojdu tam po cestě. Sociální dávky vystačí i na elektřinu, kolo a nákup potravin, které bych si sám nevypěstoval - co chtít víc? Abych parafrázoval Paroubka - kdo z vás /třeba Afričanů/  to má?

0 0
možnosti
RH

richardhorak

26. 12. 2009 12:28
Re: Jó, Karlův

Děkuji za zastavení a zanechání skvělého komentu ...

0 0
možnosti
MH

jedovinka

25. 12. 2009 22:29
Karel...

.... drobně kecá. Kozy právě teď až tak moc nedojí, protože jsou v druhé polovině březosti a slepice, pokud je nemá zavřené v hale s řízeným dnem a regulovanou teplotou taky zrovna moc nenesou. Leda by měl letošní únorové či březnové kuřičky. Těm začala snáška tak před třemi nedělemi.  Pro info. Kozí říje začíná v srpnu a končí v prosinci, lednu. Porody (kozlení) jsou od ledna do května, nejčastěji v únoru, březnu. Nejvíc mléka dává koza - za předpokladu rozumného krmení a kvalitního napájení - první tři měsíce po okozlení. Pak laktační křivka zvolna klesá. Je sice možné dojit kozu několik let aniž by byla opětovně připuštěna, ale i zde jsou sezonní výkyvy v dojivosti.

Beru Váš pokus o hypotetický model žití bez drobných, ale nastudujte si trošku o životním a rozmnožovacím cyklu drobných hospodářských zvířat. A taky o trvanlivosti a uskladnění a zpracování výpěstků ze zahrady.

Rozhovor je nevěrohodný.

0 0
možnosti
RH

richardhorak

26. 12. 2009 12:28
Re: Karel...

No vidíte to ... já si to myslel, že tam budou nějaké výkyvy ... ale Karel to asi myslel obrazně ... děkuji ...

0 0
možnosti
B

bormannn

25. 12. 2009 21:55
pokud...

na reseni prijdete napiste to...asi nas je vic co pro praci nestihaj to ostatni :( je toho obcas na clovicka trosku moc,prace,terminy,plneni a najednou jsme stary...preju vam karla a doufam ze najdete rozhreseni.

0 0
možnosti
  • Počet článků 347
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1600x
Byl: mladý, voják, hospodský, vnuk, koordinátor, Hamburčan, kuchař, číšník, záškolák, trhač švestek, maturant, vyskladňovač brojlerů, prodavač, ...

Je: na okraji, melancholik, fotograf, hároš, kmotr, řidič, bloger, folkař, hlídač pian, alkoholik (přechodně), syn, Pardubák, čtivec, psavec, ein Kerl, strýc, pravdoláskař, knihkupec, antikvář, rocker, utopista, darmošlap, přítel, ješitný, dlužník, bratr, ...

Chce být: rytíř, ...

 

Až Blanický tábor,
uspořádá nábor,
já přihlásím se v meč,
jako první uchazeč.