Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

JaromírP.

1. 12. 2010 11:10
Karma a souhlas

Několika větami jste dobře vystihl podstatu věci.

0 0
možnosti
PH

petrph

1. 12. 2010 10:15
tak si kruťte hlavou dál

Oni totiž si Němci i Hitlera dobrovolně a demokraticky zvolili ve volbách. A dali mu tím mandát ke všem rasovým zákonům, represím ve státě, vyhlášení války, koncentračním táborům, vyvražďovaní Židů????....A samozřejmě po prohrané válce všichni ti samí Němci od nejvyšších generálů až po poslední dozorce v  a soudce co posílali tisíce lidí na smrt, si náhle vzpomněli že oni za nic nemůžou že přece takhle byly vyhlášeny zákony a zněly příkazy seshora které horlivě plnili. Takže nejen že většina z nich nebyla souzena, ba dokonce si léta horlivé služby pro stát za války započítali do své penze.

Takže ona otázka zda politici po volbách si můžou dělat co chtějí, neob mají  i jen plnit co voličům před volbami slíbili ba dokonce (jak rovněž před volbama slibovali) aby při vládnutí reflektovali na požadavky a potřeby svých voličů, zase není úplně od věci...:-)

0 0
možnosti
ATM

A ty, MORHHO

1. 12. 2010 11:22
Re: tak si kruťte hlavou dál

Aha !  Tak to nedovolíme, to vyvražďování Židů !   Kdo to odvrátí ?  Primátor Tůma , hip hip hurááá !R^[>-]

0 0
možnosti
B

bambasek44

1. 12. 2010 9:53
volby,volebni vysledky..

to vsechno u nas zarizuji media.A ta nejsou nase.Zahranici nam urcuje politiky a celkove organizuje nase zivoty.Zlodejska koalice ODS-CSSD a dalsi jim staci ke stabilizaci k investicim a ziskum.Posledni, co je zajima, je nejaka prosperita nasi zeme.Prave naopak.

Nevladnem si.Jsme cizinci ve vlastni zemi...

Demokracie byla ukradena a za pomoci eurohujeru a ritolezcu v nasi politicke zumpe zneuzita k ziskum bank a nadnardonich spolecnosti.

0 0
možnosti
B

bambasek44

1. 12. 2010 9:43
to ti verim, ze se o politiku nezajimas

jinak bys nepsal o nejake pravici..ta u nas nevladne a nikdy ani nevladla..temer u nas vubec neexistuje..

ODS a dalsi polobolsevike strany jako Topka nemaji s pravici nic spolecneho..delaji tomuto politickemu smeru jenom ostudu..Papouskovanim nasich levicackych medii (veskerych) se nikam nedostanem..je to jednoduse lez..pravice u nas neni..

0 0
možnosti
RH

Kruton

1. 12. 2010 9:50
Re: to ti verim, ze se o politiku nezajimas

Nevím do jaké míry se o politiku zajímáte vy, ale připadá mi, že jste dost nepoučen, protože: Rozdělení politické scény na levou a pravou stranu se děje na základě existujících relevantních stran daného politického systému. V tom případě, pokud by teoreticky v nějaké zemi fungovaly pořádně jen dvě strany komunisti a sociální demokrati, pak by byli komunisté levice a socani pravice, takže váš příspěvek nedává smysl. Vždy je někdo napravo a někdo nalevo od středu na pomyslné levopravé ose, pokud je v systému více než jedna strana.

0 0
možnosti
RH

Kruton

1. 12. 2010 9:37
Já Vám to vysvětlím

I když na Vaši žádost vynechám ideologické pozadí politiky, které je zásadní, tak by se to dalo vysvětlit asi takhle: Pokud strana (ČSSD) v předvolební kampani brojí proti špatnému a mafiánskému vládnutí jiné strany (ODS)  a slibuje konečně změnu poměrů, pak spojení s kritizovanými "mafiálny" je podvodem na voličích a důkazem předvolebních lží. Pokud jiná strana (ODS) slibuje, že chce změnit kritizovaný styl a zamést si před vlastním prahem, aby se posléze spojila s dlouholetým partnerem, od nějž nemůže čekat zdaleka takový tlak na změnu v stylu politiky, pak se zdá, že to s tou změnou stylu nemyslela vážně. Navíc se strany dostaly do logické pasti výrokem o 90% shodnosti programů, protože to ve finále znamená: 1. Je jedno, koho volíme, protože stejně mají v programu to samé a pak je kampaň o tom, že město povedou lépe než konkurence lež anebo za 2. Lžou o svém programovém průniku. Ještě bych dodal, že jsem Pražan a ze svého okolí vnímám největší rozčarování právě od voličů koalice....

0 0
možnosti
RH

Kruton

1. 12. 2010 9:38
Re: Já Vám to vysvětlím

jinak nikdo netvrdí, že by jednání ODS a ČSSD bylo nelegální nebo, že by neměly strany mandát.....

0 0
možnosti

vitvit

1. 12. 2010 9:34
pokusím se to vysvětlit

Je rozdíl, když se spojí do koalice nějaké "podobné" strany a je rozdíl když se spojí cssd a ods.

Protože tyto 2 strany proti sobě léta tvrdě bojují, neustále se napadají, překřikují, soudí, atd... a najednou se spojí ??

To lidi rozčiluje, protože většina volila stylem - sem pravičák, volím ODS (TOP09) JEN PROTO,  aby tu nevládla Cssd, nebo naopak se mi nelíbí pravicová politika a volím Cssd(Kcs) abych tak nějak zabránil vládě ODS.

A oni se vykašlou na 10 let vzájemných bojů a tváří se jak nejlepší kamarádi jen aby si rozdělili korýtka... Hnus velebnosti. (blicí smajlík)

Zástupcům Cssd zničeho nic nevadí rovná daň, snižování platů apod.. a clenum ODS ze dne na den přastala vadit snaha zrušit poplatky u doktora, zavést progresivní daň atd...

0 0
možnosti

jarinka

1. 12. 2010 9:18
Karma.

V politice se musí dělat spoustu kompromisů. Jedině diktátor nemusí.

0 0
možnosti
TB

tombry

1. 12. 2010 9:20
Re: Karma.

R^

0 0
možnosti