Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Martin Jirousek

26. 2. 2010 1:57
Vše

Půjde mnohem rychleji a radikálněji, co se týká pracovní doby a víkendů, to mi věřte. :-)

0 0
možnosti
RH

richardhorak

26. 2. 2010 6:11
Re: Vše

Kéž by jste měl pravdu ...

0 0
možnosti
A

Alfie

25. 2. 2010 21:04
Zajímavé vize :-)

Ale k tomu polystyrenu - oni ho lidi nejedí proto, že by byl levný nebo že by jim snad chutnal, to je náhražka na hubnutí! je to nafouknutý, ošidí to žaludek a nedodá moc kalorií.

To máte jako s tím spinningem z minula - ti lidi to nedělají pro potěšení, ale proto, že tam za hodinu spálí víc kalorií, než za tři hodiny cyklistiky venku. Ona nám sice často chybí životní energie, tedy elán, ale ta energie, ze které si tělo zakládá na sádlo, ta nám naopak přebývá.

I když, kdybychom museli všude chodit pěšky, bylo by po problému. Akorát by ten víkend nesměl mít tři dny, ale aspoň pět, abychom stihli o víkendu navštívit třeba rodiče na druhém konci republiky :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 347
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1600x
Byl: mladý, voják, hospodský, vnuk, koordinátor, Hamburčan, kuchař, číšník, záškolák, trhač švestek, maturant, vyskladňovač brojlerů, prodavač, ...

Je: na okraji, melancholik, fotograf, hároš, kmotr, řidič, bloger, folkař, hlídač pian, alkoholik (přechodně), syn, Pardubák, čtivec, psavec, ein Kerl, strýc, pravdoláskař, knihkupec, antikvář, rocker, utopista, darmošlap, přítel, ješitný, dlužník, bratr, ...

Chce být: rytíř, ...

 

Až Blanický tábor,
uspořádá nábor,
já přihlásím se v meč,
jako první uchazeč.