Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Cesi jsou mistri v reseni svetovych problemu. Dokonce svetoznami, od Ase az po Velkou nad Velickou. Vy blogere jste dvanactitisiciosmsetdvacatysesty registrovany resitel.

0 0
možnosti
Foto

S Frontexem je potřeba vyběhnout jako s horkým popelem a ne ho posilovat. Tato organizace prohlásila, že hranice EU hlídat nejde, tak ať jdou okopávat ředkvičky a střežení hranice nechají těm, kteří jsou přesvědčeni, že je střežit lze.

2 0
možnosti
ZH

To se snadno řekne, jak ale chcete střežit námořní hranici, bez toho, aby jste porušil mezinárodní zákony a námořní právo? Jediná smyslplná možnost, podle mne, je vypovědět smlouvy o poskytování asylu, po přistání je naložit a odvézt zpátky do Turecka, jako bezpečné země a dál poskytovat humanitární podporu tam.

0 0
možnosti
OK

Islámský stát není ve skutečnosti stát, ale ideologie, která se nebezpečně šíří po celém světě. A vymýtit myšlení lidí je něco úplně jiného než vymítit vše živé z nějaké označené oblasti na mapě.

Nevěřím v jednoduchá řešení složitých problémů a jsem na velkém pozoru před těmi, kteří je nabízejí.

0 0
možnosti
Foto

Jen pár maličkostí - lidé začali utíkat ze Sýrie ještě před vznikem Islámského státu. Ta víceméně občanská válka tam trvá už řadu let a není vůbec jisté, před kým utíkají nejvíce.

A k tomu Vámi požadovanému referendu. Vy se opravdu domníváte, že když si cosi odhlasujeme v referendu, tak to budou ti uprchlíci respektovat?

1 0
možnosti
MRAM

Ne uprchlíci, ale Vláda by měla respektovat to, co si přejí její obyvatelé.

2 0
možnosti