Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Myslím, že Váš názor je trochu odtržen od důležitého aspektu a situace vztahu muslimů a současné křesťanské většiny Evropanů. Za 30 let díky vysoké porodnosti Muslimů, kteří dnes zaplavují Evropu jako mladí v pohlavně nejproduktivnějším věku bude muslimské obyvatelstvo převažovat na vymírajícími Evropany. Nepůjde tedy již o neschopnost jejich integrace, jejich zaměstnatelnosti a stavu kdy systémy nebudou schopny pokrýt sociální řešení jejich potřeb a následné střety.

Stárnoucí Evropské, pracující obyvatelstvo produkující hodnoty ˇumožňující sociální dávky už nebude kvůli věku v dostatečném počtu generovat tyto zdroje. Počet muslimů schopných se fyzicky postavit bezpečnostním-represivním složkám státní moci bude vyšší než síly těchto složek a navíc díky působení multi-kulti požadavkům na inkluzi budou bezpečnostní-represivní složky výrazně naplněny až po velitelská místa muslimy.

V důsledku přijetí práva šaríja budou nevěřící a ženy nuceni otrocky pracovat pro uspokojení alespoň části požadavků muslimů. Evropa se však bude zmítat v bojích a občasnkých střetech díky válkám znepřátelených muslimů šíitského a sunnitského vyznání.

Co říkáte tomuhle scénáři? :-/

0 0
možnosti
MRAM

I tak to může být. Každopádně se asi shodnem, že neřízená migrace je velký problém který nás ať chceme či ne ovlivní (hlavně naše děti a děti našich dětí). Andrle

0 0
možnosti
MP

Dobrý den, pane Andrle, máte ode mě Karmu. Myslím si však, že jste přílišný optimista. Až v roce 2045? Tato situace nastane dle mého názoru mnohem dříve alespoň na západ od našich hranic. Jinak naprostý souhlas! Je třeba se důkladně připravit!

1 0
možnosti

Také to tak vidím. V roce 1945 při, současném politickém trendu, ovládne islám parlamenty a změní naše zákony, které sice nejsou dokonalé, na ty svoje, které jsou zrůdné.

0 0
možnosti