Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

SID09

9. 1. 2009 7:00
Víte kdo ?

Odpověď  zní : všehoschopný gauner !!!

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

8. 1. 2009 22:51
Výborný blog..

My dva jsme na tom skoro stejně. Sotva patrný rozdíl je jen v tom, že znám odpověď na tu nejdůležitější otázku: Proč má člověk za stěží definovatelných okolností pocit, že do politiky musí jít. Ano. Musí. I když by se nejraději staral o své "neposkvrněné ego". Až to slečno zjistíte, proč je to povinnost...budete se na svět dívat jinak. Ne líp, či hůře...jen jinak. Zjistíte taky, že existuje způsob, jak otestovat nejen morálku a etiku podobných lidí jako vy, ale jak otestovat sebe samu. Jestli vás politika změnila..k horšímu, nebo lepšímu. Hodně štěstí.R^[>-]

0 0
možnosti
RK

Radek0075

8. 1. 2009 23:43
Re: Výborný blog..

Doufám Chyrene že tady nepořádáš nábor do nově založeného Eisenjunge:-P

0 0
možnosti
M

modry

8. 1. 2009 22:09
Taky se mi libíš.

Jsem z Prahy a po tomto volebním období nemám koho volit.

Není strana ,která by dělala politiku pro lidi.Strana která by nastavila pro vsechny spravedlivé a rovné pravidla hry.

0 0
možnosti
F

framy

9. 1. 2009 8:30
Re: Taky se mi libíš.

ale to není na celém širém světě.

0 0
možnosti
S

SantaKlaun

8. 1. 2009 22:05
.

Na to by musel mít člověk povahu, odvahu, ostré lokty a konexe. Ale na to, aby se člověk dostal do parlamentu prý stačí částka 400 tisíc Kč, jsem slyšel z dobrých zdrojů. Jen nevím, komu je dát. Jinak, slušný člověk mezi těmi grázly nevydrží, viz např. Táňa Fišerová, která z parlamentu utekla.

0 0
možnosti
K

Kalorka

8. 1. 2009 21:28
Koho láká politika?

Zdá se, že do politiky může (na rozdíl od mnoha jiných oborů lidské činnosti) dělat kdekdo.

Na začátku stačí pár vhodných konexí a pak už to jede. Hlavně se přimknout k nějakému pevnému stranickému bloku a neoplývat příliš vlastními myšlenkami, spíš papouškovat myšlenky starších spoluvěrců.

Nevím už, který severský detektivkář to ústy svého hrdiny vyjádřil při jeho rmutném pohledu na tématické sousoší Průmyslu a Zemědělství - "čím to je, že právě politika a policie, které vyžadují ty nejslušnější a nejspolehlivější lidi, přitahují ze společnosti právě jejich opačný protipól".

Sjöwallová,Wahlöö?  Ferdinandusse?

Nevím, ale je to přesné!

0 0
možnosti
V

vagabund1

8. 1. 2009 20:31
Ach jo.

Rozčilovat se nad tím jací jsou naši přední politikové je asi tak stejné jako rozčilovat se nad tím že u nás vychází tak stupidní noviny jako je Blesk.Blesk je tu proto že si jej velké množství lidí koupí a přečte. Ti debilní politikové proto že je velké množství lidí volí. Ubezpečuji Vás že pokud některý z politiků navrhne v dané chvíli nejvhodnější řešení určitého problému, naštve obrovský dav voličů a strana ve které je se jej musí zbavit, jinak na to doplatí v příštích volbách.

0 0
možnosti
JH

Profesor_Nula

8. 1. 2009 21:19
Re: Ach jo.

To je nesmysl, proč by se jednotlivec nemohl rozčilovat? Přece nemůže, že naprostá většina ostatních tupě a steretypně volí stejně ať se děje co se děje...

0 0
možnosti
C

cojanato

8. 1. 2009 19:45
Hezká holka! A není hloupá.

Slečno, já Vám dal karmuR^, ještě než jsem to celé dočetl. Nezlobíte se?;-)

Máte docela postřeh a zajímavé vnímání. Tak, ať Vám to vydrží ! Takových mladých lidí by mohlo být více, jen co je pravda.[>-]EU

0 0
možnosti
JH

Profesor_Nula

8. 1. 2009 18:23
Právě že česká politika je tak shnilá

že se tam nikomu normálnímu nechce, proč by si dělal násilí a zkazil si defakto život tím že budete neustále na kordy s těma starejma moci chtivejma bardama co seděj v parlamentu 10-15 let a jejich přínos je velice mlhavý... Chytrej schopnej člověk si radši vydělá v komerční sféře i větší peníze a má klídek. Do politiky musí jít buď vlastenec nebo korytář ale vždy to musí být trochu exhibicionista. Podívejte se na ty mladý naděje... Morava? Pche! Rudá a tupá Káča Konečná, která sedí v parlamentu od 20ti? No to je ta naše generace... A o tom to je, starý si k sobě pustěj jen mladý co jim zobou z ruky, ne žádný ranaře a střelce, který by jim poničili jejich sítě...  Každopádně jsem zvědavej co vyleze z ty Machovy strany.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

8. 1. 2009 18:04
Jééééé, ty seš hezká holka.

Kandiduj a já ti dám hlas. :-)

0 0
možnosti