Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Někteří lidé se vydávají za antikomunisty, ale ve skutečnosti jsou antirusisté.

2 0
možnosti
Foto

Většina těchto lidí je kombinace obojího.

0 0
možnosti
MP

Unikají vám souvcislosti. To že je zobrazemn jako komunistický diktátor znamená že má MENTALITU + METODY komunistického diktátora. Zobrazím li například nějakého politika jako řezníka, taky to neznamená že jde o maso a uzeniny

5 5
možnosti
MR

Ale proč zrovna jako komunistický? Proč ne třeba jako car? V čem je ta mentalita zrovna komunistická? O to mi jde. Zkrátka si nemyslím, že by dnešní situace, zvlášť když se o tom sami ve článcích nikde autoři nevyjádří a nepoukážou na to, byla ukázkou "mentality a metod komunistického diktátora" a že by měla něco společného s komunismem (či aspoň tak, aby stálo za to použít to tak výrazně na celé obálce). Nezapomínejme že zrovna Krym takový jeden "komunistický diktátor" Ukrajině daroval, a tak tedy nevím, co to ta mentalita + metody jsou a proč by měly být specifické zrovna pro komunismus. Proto poukazuju an tu obecnou touhu po moci.

1 0
možnosti
JK

J16a58n 26K18o36t21t95a15s

12. 3. 2014 21:49

Nic se mi nepříčí víc, než výsměšný čecháček, který byl historicky znám vždy se zaťatou zadnicí strachem, když dnes hafá jak čivava na medvěda jen proto, že za ním stojí americký buldog. Jen aby jednou nedohafal...:-/

6 2
možnosti
JK

J29a63n 18K41o15t18t91a60s

12. 3. 2014 21:51

omlouvám se za minus - také dávám podobnou reakci výše.

1 0
možnosti
RH

Něco vám uniká. Říká se, ze bývalý komunista je jako bývalý černoch, ale to je fór. Zaprvé nelze srovnávat elitního důstojníka totalitní rozvědky s obyčejným práskačem. Jejich vztah k režimu je jiný. Zadruhé komunismus, jak ho známé, je v podstatě Ruska nacionálně-imperialistická ruská verze komunismu a vychází z ruského politického myšlení, proto lze vidět v Putinovi komunistu, a zatřetí je Putin s komunisty dlouhodobě zadobře což předpokládá ideový průnik.

3 8
možnosti
MR

M92a40r79t79i47n 15R71e76x19a

12. 3. 2014 21:55

1) To bylo myšleno jen jako argument, že důvod rudého Putina není jeho  KáGéBácká minulost.

Přistoupím na Váš jazyk. 2) ano, ale pak toto chování plyne z té nacionálně-imperialistické části, ne z komunistické. Nemyslím si, že to lze zaměňovat a z Putina v tomto ohledu dělat komunistu. Naopak, je "nacionální imperialista". (já tím nechci zpochybňovat minulost " komunismů v praxi", abyste mi rozuměl, jen mi prostě ten rudý Putin připadá mimo argument toho, co se děje dnes)

3) Ano, je to možné, ale viz 2)

1 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 820x
V současnosti student politologie a filozofie na FFUK. Těším se na kritiku, nečiním si nárok na pravdu.

Seznam rubrik