Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dimitar Toškov

31. 7. 2008 11:57
Kdepak

Víte, pane autore, já se opravdu snažím, ale marně, nejde to. Vaše texty jsou naprosto o ničem. Směřují odnikud nikam, nedaří se vám popsat děj, natož aby měl článek nějaký vývoj. Nedokážete ve čtenáři vzbudit představivost, text působí zcela jalovým, vytrženým a nesouvislým dojmem. Je pravda, že období, kdy jsem se zajímal o sci-fi, je už nějaký ten pátek pryč, navíc mě vždy spíše zajímalo "sci", než "fi" - a vy se věnujete fantasy, ale prostě nemohu jinak. Zkusil jste někdy porovnat své příběhy s některými slovutnými českými autory, jako je třeba Ondřej Neff, nebo trochu filozofující Eduard Martin? Nepochybuji, že máte svůj fanclub, kde vás plácají po ramenou, jako například mladá protekční Vondráčková, ale tady, jak ostatně sám vidíte, že váš úspěch více než žalostný. Počet reakcí, ohlasů, připomínek - nula. Kromě mého plácání, samozřejmě.:-)

0 0
možnosti

Bucharovic

3. 8. 2008 18:15
Re: Kdepak

Dimitare, já už jsem to zkoušel taky. Myslím říci, co si myslím o kvalitě ,,příběhu". Mrkněte se na diskusi pod minulým dílem... Marně.Myslím si to samé co vy. Ale nechme ho ať si brousí prsty o klávesnici když ho to baví,Karma nelže...:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 805x
Jsem spisovatel. U nakladatelství Argo mi vyšly zatím první dvě knihy trilogie městské fantasy Městské války (Zlatý kříž a Runový meč) a sbírka nejlepších povídek za posledních deset let - Beton, kosti a sny. Během krátké doby vyjde i román psaný na internetu - Labyrint. Jméno korábu mi vydal v r.2007 Knižní klub a Nepohádku (2004) nakladatelství Straky na vrbě. Píšu především magický realismus a městskou fantasy a velmi rád spolupracuji se čtenáři. Více na WWW.PAVELRENCIN.CZ

Seznam rubrik