Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Cola a ostatní limči jsou na to množství ledu udělané, proto jsou tak sladké, správnou chuť to dostane až po naředění ledem.

0 0
možnosti
RP

Přesně jste to popsala tak já jsem to tam viděla i  já. I když se to třeba nebude někomu líbit tak po každé návratu z ciziny si říkám " zlatá česká kuchyně". A říkala jsem si co kdyby v Americe ochutnali třeba naše tatranky, to by koukali na dobrotu.

2 0
možnosti
JR

J28a58r49a 61R29a94n39k

5. 7. 2015 21:10

Tak ja si tady rikam, zlata Kanada, protoze je zde (a ve Statech take), nesmirne velka skala vyberu a kazda minorita si muze vybrat sve, fuze ruznych kuchyn je nejlepsi. Bohuzel jste jako kazdy zacatecni cestovatel skoncila v retezcich, kam ti znali zajdou puze na rychlika;-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 870x
Jsem Husákovo dítě. Sametová revoluce mě zastihla v roce, kdy jsem věkem dosáhla na občanský průkaz. Možná i proto si nikdy nepřestanu vážit svobody, demokracie a možnosti cestovat. Nejsem minimalistický cestovatel s batůžkem, ale necestuji ani pod taktovkou turistické kanceláře. Snažím se mít oči dokořán a duši otevřenou. Jsem životní optimista, ale vytáčí mě věci, drobnosti, které může každý z nás změnit, když začne u sebe ...