Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

To je tím, že většina lidí která emigruje by nejraději žila jako ve své původní zemi. Ti lidé si tak mohli navzájem pomáhat. Ty názory o absolutním přizpůsobení co jsou teď v Česku slyšet jsou naprosto odtržené od reality. Některé čtvrtě byly ohrazené zdí a na noc se zavírala brána. Teď se to už dost mísí, lidé mají kontakty prostřednictvím internetu, mohou si zaletět do původní vlasti a pokud jde o pomoc, byla zavedena sociální podpora a podpora v nezaměstnanosti, změnili se zákony, podobně jako u nás nemůžete odmítnout nikoho jen kvůli jiné národnosti.

0 0
možnosti
JT

Diky za fotky. Je z nich videl, ze New York je stejne hnusne mesto, jako bylo pred 25 lety, takze porad nema smysl tam jezdit.

0 0
možnosti
PT

P22e38t61r 58T12o80m25e62k

3. 8. 2015 15:03

Velký omyl. NY je město nabité energií a kdo chce hledat jeho krásu, najde ji. 2 dny je ale hodně málo. Chce to návštěvy muzeí, večery v jazzových klubech, na operu do Metropolitní,....Už se těším.

1 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

0 0
možnosti
Foto

Zdravím vás, Renato. Jak jsem podotkl v prvním dílu, vy máte zkrátka to štěstí, že vyfotíte právě to, co ostatní zřejmě ani nevidí a nebo za příliš zajímavý záběr nepovažují.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám Petře za povzbudivé komentáře :) Snažím se co nejvíce vnímat a propojovat souvislosti ... a to se přenáší pak do fotek :)

1 0
možnosti
JM

Židy byste našla i těsně vedle Chinatown, stejně jako Little Italy.

0 0
možnosti
Foto

Rozsáhlost toho města mi dovolila za 2 dny vidět pouze zlomek toho, co se zde najít, projít ... Mě spíš překvapila ta kompaktnost té židovské části.

0 0
možnosti
MA

Hasiči zahynuli při záchraně životů, ne při úklidu R^

1 0
možnosti
JR

J98a49r93a 21R66a17n10k

3. 8. 2015 0:26

Slusny vykon za dva dnyR^

1 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 870x
Jsem Husákovo dítě. Sametová revoluce mě zastihla v roce, kdy jsem věkem dosáhla na občanský průkaz. Možná i proto si nikdy nepřestanu vážit svobody, demokracie a možnosti cestovat. Nejsem minimalistický cestovatel s batůžkem, ale necestuji ani pod taktovkou turistické kanceláře. Snažím se mít oči dokořán a duši otevřenou. Jsem životní optimista, ale vytáčí mě věci, drobnosti, které může každý z nás změnit, když začne u sebe ...