Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

V MODERNÍ HISTORII JE KRYM RUSKÝ. To, že ho Chruščov před 60-ti lety formálně přičlenil Ukrajině na to nic nemění. A vykládat, komu co patřilo před tisíci lety či dříve nemá smysl - Amerika kdysi patřila různým indiánským kmenům, Evropa kdysi patřila Římské říši, velká část Asie kdysi patřila Čingischánovi, území ČR patřilo jednu dobu třeba Avarům, jinou dobu Rakousku-Uhersku, několik let Hitlerovu Německu - přitom v případě vítězství Německa by Čechy pravděpodobně potkalo "řešení" podobné, které Hitler aplikoval na Židy - tzn. ani já, ani Vy bychom zde nebyli.

1 0
možnosti
MK

To je pěkná hloupost co jste napsal. Chruščov nic nepřičlenil nikam a to ani formálně. Bylo to rozhodnutí, které vzniklo ještě před koncem Stalina a bylo to schváleno nejen politbyrem , ale také Dumou. Chruščov nebyl v pozici , aby o něčem sám rozhodoval a jednalo se jen o to, že Rusko upravavilo administrativně své regiony, o nic více. Nikdo nepředpokládal, že se imperium rozpadne.

1 1
možnosti
MK

Sovětský svaz bylo pořád Rusko. Formálně přejmenované po bolševické revoluci, ale pořád to bylo Ruské imperium, byť přišlo o některá území jako Finsko , Litva , Lotyšsko atd. z nichž některé si po paktu s nacistickým Německem vzalo zpět :)

1 1
možnosti
RM

Diky za skvely clanek... Karma+ ono je to v tom sojuze uplne silene... sam situaci sleduji a rusko se premenuje na severni koreu... jedina s ruskem srovnatelna zeme, kam model rezimu byl importovan ze sssr, ted se stejny model vraci... vyzivne je treba sledovat zpravy na televizni stanici rossija 1... napr. kdyz pilot germanwings naletel do skaly, byla na rossija 1 talkshow... pozvali experty na letectvi, psychology apod... po bourlive diskusi se doslo ke konsensu, ze pricinou nestesti je shnila zapadni homosexualni kultura... ze rusky pilot vyznavajici tradicni ruske hodnoty by neco takoveho udelat nemohl... nasledoval bourlivy aplaus... to jen takovy uryvek... sleduji to a je opravdu silene, co se tam deje a sledujeme pokus o navrat sssr ve vsech jeho podobach...

2 0
možnosti
LN

...a co se vrátit k již používaným termínům....samoděržavie...a...jevo prevozchoditelstvo...???...stejně to tak funguje...

0 0
možnosti
Foto

To jsou zbytečné hrátky se slovíčky.

0 0
možnosti
VV

Vzato objektivne,

Vsechny zdejsi prispevky by musely byt vymazany a jejich autorum zkracen ucet vzdy o sto icek, zadny z nich totiz nediskutoval k tematu.

Vyjadrovali toti bud svoji lasku k Rusku, byvalemu Sovetskemu svazu, nebo nenavist k tem, co s nimi nesouhlasi a naopak.

Sobjektivne je to tu temer samy Professor Sexuologie na LMU.

3 0
možnosti
Foto

Máte problém rozumět filozofii mazání příspěvků.

0 1
možnosti
Foto

Mě osobně by zajímala jedna věc.

Kdyby se tyto články a tyto diskuze týkající se Ruska (třeba ještě eposy pan Zieglera) věrně přeložily do ruštiny a daly ve třech různých ruských lokalitách, v Moskvě, na Sibiři a někde v menším městě přečíst tak 1000 obyvatelům.

Usuzuji, že kdyby byli vůbec schopni to dočíst, tak by si jedni vyklovali díru do hlavy, jak by si ťukali prstem na čelo a druzí by se počůrali smíchy.

0 3
možnosti
VV

Nastesti lidi co ctou vase poudacky maji tolik rozumi, ze neklovku ale jen se smeji vasi neostrosti.

3 1
možnosti
Foto

Nojo, mainstream to není, jiná země, jiný kraj, jiný mrav. Také se rád vracívám domů, načerpat nových sil, nechat si vymýt mozek naší vlastní echt propagandou.

2 4
možnosti
ZM

NO a co má být, že ruské nevěsty kladou kytičky k sochám Lenina? 

U nás zase někteří lidé uctívají jakéhosi Havla. Také dobrovolně.

Každá země má svoje . . .

1 6
možnosti

Hoodně hloupé.

3 0
možnosti
KV

Staci si pustit CT 24 a nemusime ohledne propagandy nikoho poucovat.

3 4
možnosti
VV

Proc se tedy nedivate na ORF?

2 1
možnosti
Foto

Bylo mi vyčteno, že nesleduji ruská média a tak jsem si na tabletu vedle PC pustil z youtube přehlídku 9. května 2015 v Moskvě.

Jediný dojem, který každý z té přehlídky musí mít, je ten, že kdokoli strčí do Ruska svůj rypák, tak po něm dostane.

A tak je to také správné, že? 

Jo a taky tam pochodují vojandy se sukněmi nad kolena. Je to jako v Moulin Rouge. Tedy, skoro:-)

1 5
možnosti
ZM

Teda, vy tu erotiku vydolujete i z vojenské přehlídky. :-)

2 1
možnosti