Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem zastánkyně neziskovek, ale jednou se mi podařilo dostat se na kulatý stůl Ligy otevřených mužů (to fakt existuje) a debata se vedla právě okolo "nutnosti" prosadit tuhle otcovskou dovolenou. Měla jsem dojem, že mne šálí zrak a spolu s několika dalšími účastníky, jsme tvrdili, že během 9 měsíců trvajícího těhotenství si snad dokáže otec tak zorganizovat čas, aby mohl pár dní být doma, že snad nemusí být takové věci řešeny "nárokem". No...pochvalu jsme nezískali a já na tom pochopila, že lidé, kteří znají jen tyhle neziskovky jsou naštvaní právem.

0 0
možnosti
Foto

A ještě jedna otázka se vkrádá - kdo to otcum zaplatí? Stát, nebo zaměstnavatel? Tim by se totiž vse vyjasnilo.

0 0
možnosti
Foto

No přece stát.

0 0
možnosti
JN

Mám dva syny, v obou případech jsem si vzal několik dní dovolené po příchodu z porodnice, u toho druhého jsem si vzal taky nějaký den, abych mohl být doma se starším bráškou.

Ani mě nenapadlo, že bych na to mohl chtít mimořádnou dovolenou.

0 0
možnosti
PK

Jindy moc ne, ale dnes s bloggerkou souhlas. Je to sice z jiného soudku - u nás v práci mají ženy 1 den měsíčně nadstandardní pracovní placené volno - na tzv. ženské záležitosti. Muži ne - ale v té krásné reklamě s Fernetem bylo přece "i muži mají své dny":-)

0 0
možnosti
MR

M19a91r45t53i79n 27R90a59m

14. 9. 2016 23:36

Karma! Navíc si myslím, že každý budoucí otec má řádnou dovolenou - tedy pokud pracuje - a tu si může čerpat klidně na oslavy či sbližování se s potomkem!

1 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 789x
Optimistická realistka, vždy pro demokracii a proti komunismu

Seznam rubrik