Diskuse

Matka a děti

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Víte, co je to mateřská láska, autorko?

0 0
možnosti
JJ

Já také nevím, proč vás napadl ten příběh o Šalomounovi. Kdo to má vědět? Že by vám ho nakukal Klimeš?

Ostatně, přirovnání nesedí: Matka v Šalamounovi volila mezi smrtí dítěte a péčí jiné matky, paní Michaláková mezi péčí svou (či aspoň příbuzných, kterým věří) a péčí únosců.

Máte děti, autorko? Vy byste se na ně vykašlala a pořídila si jiné, kdyby vám je unesli, jak doporučuje psycholog Klimeš?

0 0
možnosti
JC

Ať už je ta paní jakákokoli (a po 4 letech marných bojů o děti normální už být prostě nemůže), v případu vůbec nejde o ni, ale o ty dva malé kluky.

Sourozence, kteří byli zločinným způsobem od sebe odděleni, kterým je zakázáno mluvit českým jazykem, kteří nesmějí objemout svou matku a nesmějí i vidět déle než 1/4 hodiny za půl roku, kteří se nesmějí stýka se svými prarodiči, strýci, tetami, bratranci a sestřenicemi...

Jsou to čeští občané a jsou drženi v cizině jako zločinci.

1 0
možnosti

Zkuste se třeba podívat na tento příběh, který možná byl o trochu méně krutý a naštěstí už jsou děti zpátky: https://www.youtube.com/watch?v=-YiRp0yU7m4

0 0
možnosti
ZV

Je mi z vás vážně zle. Pokud se chcete pro dobro svých dětí jich vzdát, tak máte klidně možnost je pěstounům předat. A dobro dětí držených v Norsku nechte na jejich matce.

5 0
možnosti
AH

Není šprochu, aby na něm nebylo pravdy trochu, že?

Ta propaganda ale opravdu umí vymýt mozek.....

1 0
možnosti
MK

Psat jen pro samotne psani, ackoliv nemam, co rict, jen zpochybnovat, o cem nic nevim, kalet na ty, o kterych nic nevim... je mi z vas blivno.

4 0
možnosti
Foto

A kdyby to dělala pro vás, tak už by to bylo košér?  Co je na tom špatného, když lidé dělají různé věci především pro sebe?

1 0
možnosti
IC

mámu nikdo nenahradí, dítě potřebuje tu svou........

2 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 789x
Optimistická realistka, vždy pro demokracii a proti komunismu

Seznam rubrik