Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J25a86r51a 39R39a13n19k

5. 11. 2016 23:33

A hned pak defenestraci, ale horsi by to nebylo.....vlastne - on tam uz vladneR^

1 1
možnosti
PP

Já už mu sbírám podpisy.

1 1
možnosti
MC

Lidem levicových hnutí můžeme říkat jakkoliv, přestože třeba i nikdy komunisty nebyly. To, že dnes lidé nemají filosofii pevně ukotvenou jasně definovanými fakty o kterých má cenu diskutovat vede k tomu, že mnozí občané si myslí, že je jim oprávněně udělován post morálky, přestože jde mnohdy o pouze skryté populisty falešného altruismu. Bohužel toho příkladem jsou i lidé seskupeni kolem symbolů V. Havla. Potom i lidé, kterých si můžeme vážit, protože v domnění, že jsme bezchybní jim odpouštíme cokoliv. Mnohé opravdové osobnosti odsuzujeme za poctivé, zodpovědné, praktické a funkčně ověřené životní ideály, kterým chyby nikdy nejsme schopni odpustit z důvodu jejich samostatnosti ve skrytu lidské závisti.

0 1
možnosti
MB

pan Horáček je bez šance a zvolen býti nemůže ! Nebyl v žádné politické straně, nevstúpil ani nevystúpil , není zapleten s Komunisty, nebo s STB. Navíc je vzdělaný a slušný ! Zřejmě nemá rád Sovětský svaz a totalitní režimy, např. Čínu. Byl líný, nedokázal ani za 2 roky napsat 520 oslavných článků do Rudého plátku, a asi by bezpečnostní prověrku dostal bez problémů. Jako řádný vzdělanec , (žádný VŠ titul za 9 měsíců), se nemusí zúčastňovat spikleneckých schůzek ! Co více, on se celý život živil samostatně ! Ani trestně nepronásledován ! . On by zřejmě pak byl úplně morálně a finančně nezávislý ! HLE - SLUŠNÝ ČLOVĚK ! Takovéto tu nepotřebujeme ! Horáčka nebrat, je divný ! Nechť si Miloš - dále hraje se svým Pažoutem ! ... :-)

5 0
možnosti
FS

Pan Horáček je vekslák,bohatl na černých sázkách,nic pro tento stát neodvedl,je to submisivní človíček.

0 4
možnosti
Foto

Pan Ovčáček by ze svého platu zcela jasně prezidentskou kampaň neufinancoval. Pokud je to Váš favorit, tak budete muset zorganizovat finanční sbírku.

Mimochodem, není náhodou u kandidátů na prezidenta věkový limit. A vyhoví ten Váš otloukánek tomuto kritériu?

2 2
možnosti
Foto

Když ono se to nádherně stručné hodnocení zde nesmí používat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 789x
Optimistická realistka, vždy pro demokracii a proti komunismu

Seznam rubrik