Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Dámo autorko, cítíte se kompetentní hodnotit pozici pana Snowdena? Myslím, že víte totéž, co já. To, co přinesla naše a zahraniční média. 

Já sám bych si na takovou hlubokou analýzu netroufl, přemýšlím, v čem jste lepší...

...no nic...

0 0
možnosti
Foto

,,Agent z přesvědčení" je v praxi nepoužitelný. Minimálně dvojitý. Obě strany s tím počítají i to využívají. Jak k výměně info, tak i k dezinfo. Jinak cosi jako ,,soudce mlha". Tam kdes může být i pravda. Hnutí mysli těžko připadá v úvaha, pokud ano, tak zas toliko využitý nástroj, čili využití jednoho labilního jedince. Atˇjednou či druhou stranou.

Ale mám rád i špion fámy, romány, filmy. Celkem ,,prča";-) No a toto taky:-)

1 0
možnosti
Foto

Paňi, Vi ste velyce intelikentni. Ja ne.

1 1
možnosti
Foto

Více žen do politiky a rovné platy pro obé pohlaví na stejných funkcích! A samozřejmě více žen do tajných služeb. Hlavně těch osvícených, co tím pádem mají jasno. Určitě by si zvráceně nešpitaly, že ta postarší Němka to furt eště dělá. Fakt. Nevěříš? Tak ti to pustím. Mám to tady nahraný... Ne, to není z tenisovýho kurtu...

1 1
možnosti
MR

M70i66l30a58n 14R82a60d82e32k

6. 11. 2013 21:01

to je vse medialni cirkus, on nepameti se politici i nepolitici smiruji, smiruje i soused souseda, ale kdyz to Snowden zverejnil, tak se vsichni "zhrozili"   a jsou "prekvapeni", atd. Jen divadylko. Ale uz Americane vraci medialni uder, a zverejnili to jak Francouzi nebo Brazilci nejen kooperovali, ale smirovali Americany a jine. Zkratka jen divadlo.

1 0
možnosti