Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Plně s Vámi souhlasím.

Jsou schopni naříkat nad tím, že nic nemají, nic se jim neurodilo a na dotaz - a zaseli jste? - odpovědí NE.

2 0
možnosti
JH

Evropa má problém a není to nic překvapivého. Na toto téma píši již 6 let a to to ještě nebylo takové. Blbí, bílí Evropané plaťte šílené daně, ať my chytří Afričané můžeme blahobytně žít. Nezní to perverzně. Jasně, že ano, ale nesmí se o tom vůbec mluvit. My jsme prosti ti špatní, kolonizovali jsme Africké země, ukázali jsme jim civilizaci a odměna? Po zrušení kolonií zůstal naprostý chaos, komunisté začali vyřvávat, jak ty chudáky utiskujeme a vnukli jim myšlenku, že za jejich bídou nestojí jejich lenost, ale vydřidušství kolonizátorů. Dobře., obraťme to. Vyserme se na vše my bílí, zrušme sociální stát a nechme k nám proudit zástupy ukřivděných, nechme je pracovat, obsluhovat nejsložitější technické stroje jako jaderné elektrárny, nechme je platit daně, nechme je aby nás živili a ukázali nám tu pravou civilizaci.

4 1
možnosti
ZZ

Dobrý článek. Ale my bychom si měli nejprva zamést před vlastním prahem. V Hradeckém deníku vyšel článek, jak dobrovolníci čistili řeku Orlici a její břehy. Dobrovolníci. Proč nejsme schopni na takové akce vyhnat naše spoluobčany, kteří parazitují na sociálních dávkách. Totéž v zimně při sněhových kalamitách. Kdo neodpracuje za rok na takových akcích alespoň 150 hodin, nedostane ani korunu. A potom bychom viděli, jak to je s tou utiskovanou menšinou.

5 1
možnosti
LS

Ale p. Zvolánku, to tu přeci už bylo. Jenže soudruzi z ČSSD to zrušili, neb se prý jednalo  o "otrokářství" dle jednoho z těch "chytráků". Nejvíc mě vytáčí volič ČSSD, který si stěžuje na nezaměstnané, který nemusí odpracovat sociální dávky. Tomu se říká shizofrenie.

3 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 789x
Optimistická realistka, vždy pro demokracii a proti komunismu

Seznam rubrik