Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J66o52s67e76f 33B27á67r17t60a

22. 8. 2020 11:38

Mě by zajímala reakce gen. Pavla.

0 1
možnosti
Foto

Česká republika funguje jako důležitý přístav pro aktivity tajných služeb Kremlu nejen ve střední Evropě, ale i v Evropské unii, ruská ambasáda v Praze je mnohem větší než v okolních zemích. To bylo i za první republiky. Je větší než v daleko větších zemích, jako je Velká Británie a podobně na ruské ambasádě působí asi 140 lidí, z nichž údajně 30 procent spadá pod tajné služby. Další jsou takzvaní nelegálové, kteří působí ve větším utajení, mají dokonce i civilní zaměstnání. „Ti v České republice také působí, podle všeho ne v malém počtu. Jejich cílem je získávání informací kompromitujícího charakteru, na základě nichž se pak ruské tajné služby můžou dále snažit získávat spolupracovníky mezi důležitými lidmi v České republice. Vedle toho se snaží získávat byznysové informace, informace o technologiích a dalších věcech, tak je jejich cílem také šířit chaos, rozdělit Českou republiku. Vedle zpravodajů využívá Kreml další nástroje pro prosazování svého vlivu v Česku. Například skrz dezinformační zpravodajské weby, podporou radikálních sil, jako je Národní domobrana napojená na Národní demokracii, nebo využíváním „relevantních politických spojenců“. Těmi jsou podle BIS i prezident Zeman, představitelé KSČM a někteří představitelé ČSSD.

5 0
možnosti

Nejen Hrad se chová jako český Jidáš! !!

1 0
možnosti
PN

To je zvláštní fantazie. I s ohledem na můj názor, že jsme, jako češi každému u zádele.

Jen škoda, že někdo nefantazíruje na námět rusáci vyhnali němce ze svého území a zastavili se.

0 1
možnosti

Nenechte se mást, kvůli tak malému národu, jako jsme my, si nikdo pálit ruce nebude, takže NATO je taková falešná berlička, zkušenosti z historie jsou více než výmluvné. Vaše konstrukce s Ruskými tanky v Praze naráží na tu maličkost, že dnes nemáme s touto zemí ani společné hranice. Navíc jsem i pro Rusko malý nevýznamný státeček.

1 2
možnosti
Foto

Češi byli pro Rusko vždy brána do západní Evropy a proto mají u nás nejvíce pracovníku na velvyslanectví. Jaká je jejich činnost je každému známé. Už carské Rusko toužilo sjednotit Slovany pod jednu říši. U Poláků se jim to povedlo. Nás v tu dobu chránilo Rakousko jehož jsme byli součástí. Povedlo se to až Stalinovi nás sjednotit pod jednu říši,

3 0
možnosti
JK

Moc dobře napsáno. Teď se na Vás bolševici vrhnou. Snad už brzo odejdou na věčnost.

3 0
možnosti
GH

G27e40o72r95g13e 81H51o54l88y

21. 8. 2020 19:00

S kolegy z CVUT jsem byl tu noc na filmu 'Objizdka'..za par dni na to jsem odesel a skoncil v Kanade...na tu noc nikdy nezapomenu.

Detem jsem zde koupil video The Unbearable Lightness of Being, aby videly co se tehdy v Ceskoslovensku delo.

1 0
možnosti
Foto

a proč ne pro srovnání Poučení z krizového vývoje ve straně a společnosti po 13. sjezdu KSČ?

0 2
možnosti
JT

J89i87r28i 12T68i83c93h33y

21. 8. 2020 17:59

Zneuziti vyznacneho vyroci k nevalnemu vymyslu.

3 6
možnosti
Foto

I18v72a12n 13M52a31r27e59k

21. 8. 2020 21:17

. . . . . . Navíc trapnému.

2 8
možnosti
VF

Snad by se našlo několik moudrých lidí, jako byl můj tatínek. Stála jsem u postýlky mého prvorozeného synka a dost jsem se bála, co bude dál. Tatínek řekl:

no, to si ti soudruzi nahoře vymění funkce, naše zem o něco zchudne a my budeme dál pracovat, abychom se uživili.(Za soudruhy nahoře si dosaďte dnešní soudruhy.)[>-]

2 1
možnosti
Foto

A kdo by ty Rusy dnes hnal do takové akce? Němci? Poláci? Maďaři? Bulhaři?

Kalousek by pronesl osudovou větu: Jenom ať si toho Babiše i s celou vládou nechají v Moskvě.

0 2
možnosti