Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-).........Dnes jsem četl super článek, jak investice za miliony v přípravě na 17. listopad, byly vyhozeny nadarmo, tím, že se president neobjevil. Byla to vlastně veliká pouť, řečníci si zařečnili, autobusy dovezly venkovany, ti si udělali v Praze vánoční nákupy, čili......všeobecná spokojenost. President je moudrý a hlavně předvídavý člověk. Jedině hlupák udělá dvakrát stejnou chybu ! !!V!!

1 2
možnosti
FS

Nu,poplivala jste hodně toho prezidenta Zemana,takže jste spokojená,že? Zkuste se zamyslet taky sama nad sebou.

1 4
možnosti
PK

To že Zeman nevylezl 28.10. někam na veřejnost byl od něho jeden z lepších nápadů. A ještě dnes omilostnil ženu na přímluvu papeže. Co se to s Milošem děje?:-)

3 0
možnosti
Foto

Nádherně napsáno, dokázala jste v té stručnosti vystihnout podstatné a vyhnout se svádějící jednostrannosti.

Karma a dík.

4 2
možnosti
PK

Tak soupeření Kennedy - Chruščov muselo dopadnout tak jak skončilo. Chruščov byl chováním buran ale určitě věděl že socialismus nezvítězí na celé planetě jadernou válkou mezi Varšavskou smlouvou a Nato.

Kennedy nebyl nějaká morální osobnost i když se předváděl s ženuškou a dětičkami, ale je známo, že trpěl velkými bolestmi jako následek zranění z války v Tichomoří. By jako synek multimilionáře přímo ve válce, takový Trump se z Vietnamu ulil.

1 0
možnosti
Foto

J32i93ř23í 12K36i22n36d79l

22. 11. 2016 23:30

Nakonec jej dal Chruščov podle všeho zastřelit.

0 2
možnosti
Foto

Za připomínku J.F.K.R^ Vše pamatuji, vč. jeho pohřbu. Ovšem srovnávání charizma byvších i současných prezidentů, včetně budoucího v USA, nepovažuji za příliš vhodné:-/ Svět se mění stále.

1 1
možnosti
PK

Mění se i technika. Např. čtecí zařízení neexistovala. Dnes také "zpěváčci" mohou být hvězdami i když tenkrát by neměli šanci.

2 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 789x
Optimistická realistka, vždy pro demokracii a proti komunismu

Seznam rubrik