Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

Souhlas a karma, jen bych doplnila, že z té "šlamastyky" není cesta ven. Průměrné IQ u "Afroameričanů" je přece jen nižší než u těch "bílých" nebo "žlutých", úroveň státního školství je mizerná a vyhlídky na slušnou a poctivou práci jsou často nulové. Pak už pro mladé zbývá jen prodej drog, prostituce nebo jiná forma kriminality spojená samozřejmě s držením zbraně a ti bílí policisté to samozřejmě vědí a vědí, že obyčejná silniční kontrola pro ně může skončit fatálně, ta jejich reakce je pro nás proto nepochopitelná, ale oni vlastně bojují o život. Ta videa jsou hrozná, ale neukazují, co té vypjaté situaci předcházelo... Například ten černošský mladík, který byl asi před půl rokem zastřelen, před tím suverénně kradl v obchodě a choval se násilně - zachytila to kamera v obchodě, samozřejmě by za to měl spíše sedět ve vězení, ale stalo se v Americe a tam to prostě chodí jinak! Bohužel!

3 0
možnosti
Foto

K19a54r80e41l 84C85a78c90h

11. 7. 2016 0:01

Nechci v žádném případě omlouvat čin Vámi v úvodu popsaný. Naše televize však zveřejnila dvě videa ze zastřelení černochů při policejních zásazích v posledních dnech. Řeknu Vám, že jsem rád, že žiji v ČR a ne v USA. Vůbec by se mi totiž nelíbilo, kdyby mě zastavila policejní hlídka z důvodu nesvítícího koncového světla na automobilu a celou dobu té tak zvané silniční kontroly by na mě mířila nabitou zbraní a při nejmenším pohybu zahájila palbu. Také by se mi nelíbilo, kdyby mě někdo udal, že jej ohrožuji a zasahující policisté mě ležícího na zemi zaklekli a jeden z nich mě poté pro jistotu třikrát střelil služební zbraní. Myslel jsem si, že americké brakové filmy přehánějí, když popisují jako denní rutinu policejní násilí. Ale asi na tom něco bude a filmaři spíše ukazují na zažité postupy policie, kdy se zcela běžně dříve střílí, než mluví. Je známým faktem, že násilí plodí zase násilí. Je to jiná kultura a vůbec o ni nestojím.

2 3
možnosti
MR

mne poldove v USA nekolikrat zastavili ale slusne me poprosili o papiry a jel jsem dal. parkrat s pokutou, ale jinak byli slusni, jelikoz i ja se slusne choval

4 0
možnosti
JR

Nešťastný (protože nejasný) název článku/úvahy, ale postřehy jsou pravdivé. R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 243
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 789x
Optimistická realistka, vždy pro demokracii a proti komunismu

Seznam rubrik