Líčení "Jarní romantický příběh"

Instruktážní video, ve kterém Vám vizážista Tomáš Vida ukáže, jak nalíčit look s poetickým názvem"Jarní romantický příběh".

Jarní romantický příběhMRemeň

Malé množství podkladové báze rozetřete na celou pleť. Poté naneste zmatňující make-up. Nedokonalosti zakryjte korektorem, který do pleti jemně vklepejte. Make-up zafixujte transparentním fixačním pudrem, který pleť přirozeně zmatní a chrání ji proti doteku. Tímto postupem jste vytvořili dokonalý make-up a můžete začít líčit look "Jarní romantický příběh" .

Obočí lehce zvýrazněte očním stínem. Poté upravte kartáčkem do požadovaného tvaru a dokreslete tužkou na obočí. Na odmaštěná oční víčka aplikujte bázi pod oční stíny, která dlouhodobě fixuje oční stíny a zabraňuje srážení. Intenzivní vzhled očního líčení umocníte pomocí tužky. Oslnivou hru světel, barev a třpytu dosáhnete s očními stíny. Při nanášení očních stínů aplikujte pod oči ochrannou vrstvu sypkého pudru. Opadané stíny pak bez problémů odstraníte a make-up bude stále dokonalý. Odstraňte ochrannou vrstvu sypkého pudru. Řasy okamžitě maximalizuje a prodlouží podkladová báze, která zesiluje a podporuje účinek řasenky. Pomocí řasenky dodáte řasám plnost a extra zhuštění. Řasenku naneste víckrát pro dosažení požadovaného objemu. Černým fixem vykreslete tenkou linku těsně nad horními řasami, podtrhnete tak dokonalou linii očního víčka.Líčka zvýrazněte tvářenkou, která dodá pleti přirozeně zdravý nádech. Sytou barvu a svěžest dodá rtům hydratační, vysoce krycí rtěnka a barvu rtů nakonec  prozáří dlouhotrvající lesk.                           

Modelku Martinu Kudelovou nasnímal kameraman Vojta Nedvěd. Režie Marcela Rojíčková. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miloš Remeň | čtvrtek 3.4.2014 9:46 | karma článku: 7,54 | přečteno: 326x