V rámci solidarity darujme Řecku Paroubka!

Jelikož je Paroubek tak nesmírně solidární s obyčejnými občany, navrhuji, abychom Řecku poslali ne naše peníze, ale soudruha Paroubka. Nebo rovnou celou ČSSD - jako takový velký protikrizový balíček. A myslím, že by to všem prospělo - čeští občané odvrátí hrozby jedné divoké svině, Řekové dostanou co chtějí a naše země si nebude muset půjčovat další peníze a prohlubovat tak státní dluh.

ateo.cz

Tahle myšlenka už se samozřejmě šíří Facebookem rychlostí světla. Jde o to, že to není vůbec špatný nápad: Jiří Paroubek chce vládnout hloupým a snadno manipulovatelným lidem. Myslím, že je mu jedno, ve které zemi šíří své totalitní praktiky (cenzura internetu, zákaz nesouhlasu s ČSSD apod.) a kterým lidem cpe své nesmyslné názory. Takže bych to v rámci mezinárodní solidarity udělal tak, že Řecku (i sobě) místo posílání peněz pomůžeme tak, že jim pošleme Jiřího Paroubka.

 

No přemýšlejte o tom! Řekové chtějí rozhazovačnou sociální politiku, nemají zájem platit své dluhy, chtějí přídavky za znalost práce na PC a včasný příchod do práce, mají rádi kontaktní kampaně (čti demonstrace) a neštítí se zfalšovat kdejaké průzkumy veřejného mínění (ale třeba i ekonomické výsledky své země, aby se dostali do EU). A Jiří Paroubek dělá jinými slovy to samé, což ovšem zlí Češi neumí ocenit, nejvíce ti politicky stupidní studenti! Česko by se tak podílelo na pomoci Řecku způsobem, který mnohonásobně převýší finanční pomoc států eurozóny. Darovalo by tohoto mocného, ambiciózního a všehoschopného politika, který přece zná lék na ekonomickou krizi a zruší islandskou sopku. My se tady bez něj pár let obejdeme a on by mezitím mohl spasit nejen Řecko, ale i všechny ostatní zadlužené státy :-)

 

 

A dnes také vtípek nakonec:

 

 

==============================

Budu vždy nechávat povolenou diskuzi pro slušné vyjádření rozumných názorů, protože věřím, že je to tak správné. Zároveň ale chci říct, že na urážlivé komentáře reagovat nikdy nebudu.

Autor: David Rektorys | pondělí 10.5.2010 9:04 | karma článku: 31,70 | přečteno: 1559x
  • Další články autora

David Rektorys

Svět se zbláznil!

9.8.2011 v 17:39 | Karma: 18,51

David Rektorys

Proč Amerika již brzy zkrachuje

28.7.2011 v 8:37 | Karma: 32,19