Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kaktusak

1. 6. 2010 18:23
Šloufovi přece nešlo vůbec o to dostat se do sněmovny

Stejně by v tom případě určitě kolaboroval s pravicí.

No co, republika bude za 4 roky ještě víc zdevastovaná a rozkradená, budeme mít s nápravou škod ještě víc práce.

0 0
možnosti

jafava

1. 6. 2010 17:50
Na pokus o sestavení vlády by skutečně mělo stačit 10 dnů.

Tahle naše země už potřebuje stabilitu a ne trvale jakýsi provizorní stav. Účelem parlamentních voleb přece není vybrat partu dobrých rétorů, aby se mohli natřásat za řečnickým pultem a zdůvodňovat voličům, proč jenom jejich pravda je tou nejpravdivější a proto se nemohou na vedení a správě státu dohodnout s někým z jiné strany. Volby byly proto, abychom už konečně měli legitimní vládu, která bude vést a spravovat stát ve prospěch všech jeho občanů. Snad se podaří ze zvolených lidí vybrat tu správnou skupinu, která bude své zvolení chápat jako čest a poslání, která bude důstojně reprezentovat naši zemi i v zahraničí.

Deset dnů je dost dlouhá doba, aby si osoba, pověřená sestavením vlády, reálně ověřila své šance. Nemáme čas na nějaké prodlužování termínu, všechny zbytečné rituální tanečky okolo možné koaliční vlády by jen snižovaly kredit našeho státu.

0 0
možnosti

Tonda Brno

1. 6. 2010 12:33
Pokud se chce čSSD opravdu očistit

tak musí vyměnit kompletně celé vedení. Zatím tam byli jen Paroubkovy kejvači, kteří mu odsouhlasili vše co jim nakukal a takoví tam nemají co dělat. Pokud ale chtějí setrvat na dosavadní úrovni, tak ať si je tam nechají.

0 0
možnosti

strycek-Joe spol. s r.o.

1. 6. 2010 9:24
Nestačí dát 10 dní na sestavení menšinové vlády ČSSD

Pan Sobotka musí dostat zhruba měsíc na jednání s politickými partnery, nedohodne-li se, sestaví menšinovou vládu, která do měsíce požádá o důvěru. Nedostane-li ji, bude vládnout až do sestavení jiné vlády.

0 0
možnosti

Bobrufka

1. 6. 2010 9:12
Dobré, ale podle mně Sobotka na předsednictví

nemá. ČSSD potřebuje radikální změny. Její dosavadní tváře nic nezmění a jsou většině lidí jen pro smích. Ideály sociální demokracie mají vypadat poněkud jinak, než nám dosud předvedli. Pak by se ČSSD i dala volit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Každý článek, který napíšu, je kritizován. Očekávám to a vítám to, protože kritika mých názorů dokazuje, že nejsou prázdné, že něco říkám. Myslíte si, že jsem šokován tím, co o mně píšou lidé v komentářích na blogu? Vůbec ne, moje odpověď zní: "Jsem rád, že jsem je otrávil. Znamená to, že jsem něco sdělil". Úspěšní lidé jsou kritizováni, neúspěšní lidé ne.