Prasečí chřipka je o zisku farmaceutických firem?

Člověk, který věří tomu, že farmaceutické společnosti se věnují tvorbě vakcín (a pravděpodobně i samotných nemocí) kvůli finančnímu zisku, je na správné cestě, ale myslí příliš přízemně. Už to totiž dávno není o penězích, ale o získání moci a nadvlády nad populací.

iDnes.cz

Mezi léta prověřené taktiky, jak ovládat větší počet lidí (komunitu, město, stát, svět), jako jsou "cukr a bič" (trestání odpůrců a odměňování kolaborantů), "rozděl a panuj" (poštvání různých skupin lidí mezi sebe, aby se navzájem oslabili a člověk nad nimi mohl následně snáze převzít kontrolu, dobýt je apod.) a různých druhů diktatur, se nově objevila nová strategie, která je až děsivě účinná. STRACH.

Strach z čehokoliv prakticky. Je v podstatě jedno, jestli se bojíte duchů, teroristů, nedostatku peněz, nemocí, nebo bouračky v autě. Je tam kdesi v podvědomí ten velice silný reflex, který mnoha lidem brání rozumně a racionálně přemýšlet. A to je přesně ten stav, ve které vás chtějí mít. Schválně neříkám kdo, na to přijdete sami. Ale jakmile máte strach, jste ochotni udělat něco, co byste normálně neudělali.

Toho pak využívají ty velké farmaceutické společnosti, které dnes vlastní už snad všechny ty malé dceřinné firmy, například Baxter. Také je ve všem dotují, proto tyto firmy nemusí generovat příliš velký zisk. Jejich hlavním smyslem je odvést pozornost od velkých hráčů, kterým by to mohlo uškodit, a zároveň zajistit, aby se jejich produkty (vakcíny) dostaly všude, kam se mají dostat. Ziskové být nemusí, a pokud ano, pak je to jen takový vedlejší bonus.

A protože už jsme si vysvětlili, že díky mediální masáží a značnému démonizování celé prasečí chřipky (která mimochodem není horší než normální sezonní chřipka) se bojíte nákazy, tak se poměrně jednoduše necháte přemluvit k tomu, abyste si vakcínu nechali píchnout. Co s vámi samotná vakcína udělá po několika letech, až to celé opadne, je už otázka pro někoho jiného. Jakmile totiž v sobě vakcínu máte, ale nevíte co v ní přesně je (protože se výrobce nezaručil za žádné vedlejší účinky, nebyla testována na lidech ani nenese zodpovědnost za vakcíny), tak se automaticky stáváte otrokem něčího systému. Úplně stejně, jako kdyby vám ruce a nohy připoutali řetězy. Akorát takovými "jinými řetězi" dnešního 21.století.

Tímto článkem jsem jen chtěl ukázat a odůvodnit původ uměle vyvolané masové hysterie kolem prasečí chřipky, a tím důvodem je touha po větší moci.

 

 

==============================

Budu vždy nechávat povolenou diskuzi pro slušné vyjádření rozumných názorů, protože věřím, že je to tak správné. Zároveň ale chci říct, že na komentáře reagovat nikdy nebudu.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: David Rektorys | pondělí 14.12.2009 8:23 | karma článku: 12,40 | přečteno: 1047x
  • Další články autora

David Rektorys

Svět se zbláznil!

9.8.2011 v 17:39 | Karma: 18,51

David Rektorys

Proč Amerika již brzy zkrachuje

28.7.2011 v 8:37 | Karma: 32,19