Mladí lidé na Facebooku nejsou tupé ovce, Paroubku!

Konečně trochu pozitivní téma a sranda v jednom: jakýsi vtipálek přejmenoval svou skupinu na Facebooku z velmi populárního "Rozdám 10 telefonů" na velmi nepopulární "Mladí volí Paroubka". Mladí se smějí, ostatní se vztekají :-)

Je to přece to samé jako kdysi s Českým snem. Prostě se spousta lidí napálilo. Osobně jsem měl "štěstí", že mi nikdo pozvánku do této skupiny neposlal, jinak bych se asi taky přidal. Však proč ne, jsem členem spousty více či méně smysluplných skupin. Některé jsou fakt padlé na hlavu, jiné srandovní, ale jsou i skupiny s důležitými tématy.

 

Každopádně tohle vidím jako dost ubohý pokus o manipulaci veřejného mínění  lidí na Facebooku ze strany volebních manažerů ČSSD. Vy jste chlapci pořád nepochopili jednu věc - správná věc se lidem nemusí nutit. Naopak špatná věc se lidem vnutit nedá. A troufám si říct, že téměř všechno, co Paroubek a jeho strana představuje, je špatné. A naštěstí se tenhle fakt na Facebooku nedá nijak "znásilnit", jako to jde ve všech ostatních médiích. Ve svém článku Proč je Facebook opravdový hlas lidu vysvětluji, proč tomu tak je, tak si to proboha pane Petře Dimune (šéf marketingu ČSSD) alespoň přečtěte, ať víte v jakých vodách se vlastně pohybujete.

Na Facebooku neplatí žádné vaše pokřivené a neustále měnící se názory, populismus a slibování modrého z nebe. Díky vajíčkové kampani jste zjistili, že na "druhé straně" nejsou jenom bezejmenné hlasy voličů. Díky Facebooku jste zjistili, že nemáte moc šancí. Že váš "brand" (Paroubek) v reálném světě není příliš populární. Že občané naší skvělé republiky nejsou zas takové tupé ovce, za které nás pokládáte.

 

 

My, uživatelé Facebooku, jsme schopni společenského i samostatného kritického uvažování, proto prokoukneme ty vaše ubohé pokusy o manipulaci naším hlasem a v tomto roce vám to dáme jaksepatří "sežrat" u voleb do Poslanecké sněmovny i místních zastupitelstev. Těšte se! >:-)

 

 

 

==============================

Poprvé od psaní mého blogu zakazuji diskuzi. Je mi jasné, že tímto popudím mnoho příznivců ČSSD, ale nenechám si přece zkazit krásné pondělí nadávkami od uživatelů, kteří se schovávají za nicneříkající alias.

Autor: David Rektorys | pondělí 4.1.2010 9:28 | karma článku: 47,98 | přečteno: 18265x
  • Další články autora

David Rektorys

Svět se zbláznil!

9.8.2011 v 17:39 | Karma: 18,51

David Rektorys

Proč Amerika již brzy zkrachuje

28.7.2011 v 8:37 | Karma: 32,19