Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

Nero

15. 3. 2010 15:32
Prý důvod:"Už to stálo miliony"

No až se to bude rušit, potečou prašule zas.

Taže:Založit a zrušit.Jako kraje a...........

Čím více změn,tím větší příjmy.Troubové!!

0 0
možnosti
-

-cis-

15. 3. 2010 13:58
Maturita-li

...Především je ale prostě kolosální nesmysl, aby se člověk z učňáku, který

se stane jednou kuchařem, snažil měřit v teoretických znalostech s

člověkem z gymnázia....

- Především je kolosálním nesmyslem snaha studentů maturitních oborů kuchař, zedník, obráběč kovů...   maturovat  maturity méně náročné nežli maturanti maturující na gymnáziích, obchodních akademiích ... .Ačkoliv termín maturita je již natolik degradovanou "hodnosti", že smysl její současné podoby zůstává mi záhadou.

0 0
možnosti
PH

petrph

15. 3. 2010 12:27
ono je to ve skutečnosti ještě horší

Dlouho se vede  debata o tom jaký způsob výuky ve 21.století je ten správný. Spousta informací se dá najít na internetu, proč se je biflovat, studenti se mají naučit hlavně s informacemi pracovat,analyzovat, hledat nová řešení.

No jistě,ne všude lze hledat na internetu. Řidič  ani chirurg nebudou v  googlu rychle hledat co ta značka nebo kost znamená a co s ní má dělat...A člověk by si měl umět třeba v krámě či v úvěrové společnosti spočítat 10% slevu či 5% p.m. úrok..

Měla by se dohodnout nějaká kostra, nějaké povinné minimum znalostí a dovedností pro každého, a speciální, pro praxi na  určité pracovní pozici či odborné škole.Ale  že kvůli tomu není nutné do všech něj hustit základy všeho  od základní školy, na to stačí si měsíc  předem přečíst pár odborných knížek a udělat vstupní zkoušku.

Co to má společného se státními maturitami? Stačí si přečíst jejich vzorové testy, abychom zjistili že takto současný všeobecný systém biflování konzervujeme na dalších 20-50 let..

0 0
možnosti
DK

Fonon

15. 3. 2010 12:41
Re: ono je to ve skutečnosti ještě horší

ty dokážeš z hlavy počítat geometrickou posloupnost?8-o

0 0
možnosti
DK

Fonon

15. 3. 2010 12:05
neplýtvat vodou, elektřinou....,

tomuto vyjádření moc nerozumím. Je přece jasné, že když se bude šetřit, tak vzroste jejich cena, ještě mám v živé pamětí nárůst cen vodného a stočného poté, co lidé začali šetřit.

0 0
možnosti
S

statečný

15. 3. 2010 11:58
Karma

A bez kritikyR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Každý článek, který napíšu, je kritizován. Očekávám to a vítám to, protože kritika mých názorů dokazuje, že nejsou prázdné, že něco říkám. Myslíte si, že jsem šokován tím, co o mně píšou lidé v komentářích na blogu? Vůbec ne, moje odpověď zní: "Jsem rád, že jsem je otrávil. Znamená to, že jsem něco sdělil". Úspěšní lidé jsou kritizováni, neúspěšní lidé ne.