Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

Edenic

30. 4. 2010 23:40
Velmi pěkně nekorektně napsáno

"To se radši nechám přejet Ransdorfem" ;-DR^. Ale vážnější poznámka: Když je řeč o komouších, nezapomněl bych na jejich bratránka socialismus, který si berou na vylepšení své image, vždy když jim "ujede ruka". Nebo by se na něj taky dalo nahlížet jako na hodného policajta, co vám po výslechu, kdy ležíte v cele zkrvavení přinese do cely ručník na utření. Zlý a hodný policajt, ale oba se stejným odznakem.

0 0
možnosti
K

kaktusak

1. 5. 2010 1:18
Re: Velmi pěkně nekorektně napsáno

Socialismus je první fáze komunismu.

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

30. 4. 2010 21:16
Nenadávejte na komunisty

Bez jejich pomoci by nebyl zvolen pan prezident. A oni dobře vědí, proč pomohli.

0 0
možnosti
K

kaktusak

30. 4. 2010 18:45
Udělat z ČR další Švýcarsko - to je snad zločin?

V Severoatlantickém paktu nejsou ani další státy: Rakousko, Finsko, Švédsko, Irsko, Kypr. Tedy samé země dobré pro život. Další z nich se stane jednou i Česká republika. Navzdory pravičákům, kteří zde potřebují cizí bodáky, aby ochránily jejich zkorumpovaný režim před vlastním lidem.

KSČM má plné právo prosazovat vystoupení z NATO. Svoboda a demokracie musí zvítězit i přes výhrůžky a urážky některých fanatických pravičáků. Komunisti se nezalekli Hitlera, jeho nástupců se už vůbec neleknou.   

0 0
možnosti
F

FiS95

30. 4. 2010 22:32
Re: Udělat z ČR další Švýcarsko - to je snad zločin?

Švýcarsko má narozdíl od nás dostatečně silnou armádu, aby se ubránilo samo.

A co svoboda a demokracie v Iráku? Jednomu profesionálnímu vojákovi, kterého znám tam chtěli prodat sedmiletou holčičku za 7 dolarů! Tito lidé jsou skutečně potřební. Ne vy, nefachčenka! HItler pozabíjel miliony lidí jen kvůli barvě kůže. Stalin zase za to, že nepromarnili život a snažili se o úspěch. Kritéria měli jiná, ale rozdíl mezi nimi není žádný. Kromě toho, NSDAP, Hitlerova strana, je levicová. Žádní ultrapravičáci. Dělnická strana sociální spravedlnosti jsou také zakomplexovaní levičáci. Jen kromě úspěchu trestají i barvu kůže.

0 0
možnosti
V

veit

30. 4. 2010 13:47
A ví o tom už komunisti?

A o tom vystoupení už vědí komunisti, nebo jsi jim to, Davídku, ještě nesdělil? Asi bys měl vědět, že i lhaní potřebuje nějakou kvalifikaci!;-D

0 0
možnosti
PH

petrph

30. 4. 2010 12:36
no ale připomeňme,

že komunisté nehodlají vystoupit z NATO. Teda hlavně proto, že jim na to těch 15% nestačí, takže se ani nehodlají s tím ztrapňovat a slibovat to sami  svým voličům. To že, pokud by získali v parlamentu většinu, tak nás čeká nejen vystoupení z NATO, ale mnohem horší a horší věci ala 50.léta asi není třeba připomínat.

Horší je, že mají nestoudnost to nabídnout sociální demokracii. A to dokonce veřejně a před volbami. A že by to byla právě sociální demokracie,ktera by pak musela, na svou politickou zodpovědnost toto vystoupení i mezinárodně provést a ustát. Čili, bohužel nejde o to, jakou má kdo dlouhou pamět, ale jakou mají někteří (zvláště vůdci sociální demokracie) žaludek...

0 0
možnosti
K

kaktusak

30. 4. 2010 18:48
Re: no ale připomeňme,

Komunisti se poučili z chyb a 50. léta se už nebudou opakovat. Ale soudě podle některých nepoučitelných pravičáků, možná hrozí opakování 40. let.

NATO je zločinecká organizace a je povinnosti komunistů pokoušet se ji zlikvidovat. NATOvských vražd a krádeží už bylo dost.

0 0
možnosti
LK

liuk

30. 4. 2010 12:33
Rusko, Rusko

Opravdu nejsem fanoušek Ruska (ale kdo je vyhraněný fanoušek jakékoli velmoci?), ale to strašení úplně ve všem Ruskem a jeho pařáty je už doopravdy směšné a úplně hluché.

Si člověk říká, že ona studená válka snad ani nebyla ve jménu neslučitelných ideologií komunismus vs kapitalismus, ale opravdu jen ve jménu dvou mocných velmocí. A kdyby komunismus nebyl, tak by si Rusové/Američané vymysleli nějakou jinou ústřední ideologii, třeba eurasianismus a geopolitické hrátky by probíhaly úplně stejně.

Fakt mám stoupající pocit, že jde jen o Rusko, protože je obrovité, a jakákoli ideologie jde ve skutečnosti stranou. Jen se ten strach na ní hezky lepil, ale už ani to se dneska neděje.

0 0
možnosti
VC

dobredo

30. 4. 2010 11:52
Hlavního

komunistického kolaboranta a podrazáckého ožralce v jedné osobě sis dal do titulní fotky svého článku. Hlavně díky němu nebyli nijak potrestáni čelní představitelé komunisteckého režimu (s vyjímkou kratičkého trestu pro Štěpána) a KSČ nebyla zakázána hned po r.1989.

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

30. 4. 2010 11:44
.

Komousi patri do muzea a ne do vlady!

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Každý článek, který napíšu, je kritizován. Očekávám to a vítám to, protože kritika mých názorů dokazuje, že nejsou prázdné, že něco říkám. Myslíte si, že jsem šokován tím, co o mně píšou lidé v komentářích na blogu? Vůbec ne, moje odpověď zní: "Jsem rád, že jsem je otrávil. Znamená to, že jsem něco sdělil". Úspěšní lidé jsou kritizováni, neúspěšní lidé ne.