Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

korzár

8. 3. 2010 15:54
Parobek je blb!

Za tím si stojím, i kdybych měl přijít o všechny kredity. Kdo to nevidí nebo nechce vidět, je taky. Každý normálně myslící člověk to vidět a slyšet přece musí. Jenže bohužel je u nás mnoho závisti a zloby a Paroubek toho využívá přímo geniálně. Jeho demagogie si nezadá s Goebelsovou. A za tím si stojím taky.

Vzpomínám si na doby, kdy ve volbách byla téměř 100% účast a prakticky nikdo nebyl proti. V hospodách a doma se nadávalo, ale téměř všichni pluli s davem. Dnes to začíná být podobné. Rok 89 je už více než 20 let pryč a lidé zapomněli. No, někteří ne. Zvláště ti, co měli jisté zaměstnání, kde dělali tak 6 hodin denně, co jim řekli. Za to měli "plat". Nemuseli se o nic starat, jenom kývat a jednou za čas hodit lístek (který nečetli, ale byl jenom jeden, tak ani nemuseli) do urny. Čekají nás volby a já jsem zvědavý, jestli je většina lidí opravdu nepoučitelná [>-]

0 0
možnosti
LH

acvil

8. 3. 2010 16:22
Re: Parobek je blb!

R^R^R^

0 0
možnosti
A

A.AsalBerija

8. 3. 2010 12:25
rektorys to prehnal

..tu je kara, ten to ryje... tak nejak na mne pusobi ten neucesany predvolebni podcarnik, servilni vudci vsem odpurcum socialnich demokratu. zagooglujte si vasnosti a podivejte se, nez zase s modrou penou u vasich ust zacnete neco smolit , jak to je s tim sportem jinde, treba v nemecku ci kanade. takovymi slohovymi cvicenimi placate spis poledne prknem o rybnik... ;-D;-D

0 0
možnosti
T

tromi

8. 3. 2010 11:35
no, protože tyto společnosti žerou a mlaskají

mají zde prakticky monopol a ty můžeš kulový

0 0
možnosti
IH

I-voucH

8. 3. 2010 12:13
Re: no, protože tyto společnosti žerou a mlaskají

a co bys chtěl jako dělat???? to že jim napaříš větší daně, bude jenom znamenat, že musí zvednout sazby, takže nakonec to zaplatíš stejně sám.

navíc na ochranu hospodářské soutěže před monopoly máme Úřad pro ochranu hospodářské soutěže, tam si můžeš stěžovat. 

0 0
možnosti
X

xs123

8. 3. 2010 11:32
Já chci podporovat kaktusáře

mám skleník s kaktusy, a musím tam po ránu přitápět, skleník taky něco stál a mám tam pár vzácnějších kousků, kterých není v přírodě moc. Sport mě nebere, maximálně tak turistika. Více než sport mě bere muzika, měly by se radši sponzorovat kapely. Ale hlavně - to, co by měly firmy sponzorovat, by měla být VĚDA, dámy a pánové. VĚDA!!!!! Firmy by měly mít daňové úlevy, pokud budou sponzorovat vědecký projekt, především v oborech, kde podnikají. Nechápu, proč sport, to je zase tupý populismus, který žene naši republiku do záhuby.

0 0
možnosti
R

rojack

8. 3. 2010 14:15
Re: Já chci podporovat kaktusáře

Jasně, já jsem pro prosazení zvláštní daně, tentokráte všem živnostníkům, a to ve výši 5%, na rozvoj ušlechtilého kaktusářského koníčka!

0 0
možnosti
V

veit

8. 3. 2010 11:19
A proč ne?

A proč by neměly dávat, trdélko? Když se jí tu nebude líbit, ať jde Telefonica jinam! Ale nedáme jí víc než dala (vzpomínáš, machříku, jak dostal vše lacino???)8-o

0 0
možnosti
SSB

starší sestra Boha

8. 3. 2010 10:51
a proč takové firmy musí povinně fotovat

např. neco jako je Česká Televize? Nemluve o tom že ji musí dotovat všichni. Vzdyt přece máme soukromý sektor který jí spolehlive nahradí?

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

8. 3. 2010 10:33
jako bych slyšel rozhovor na PR poradě v Liháči

"Kruci tak co s těma Pandurama, pořád o tom píšou!"

"Musíš plácnout něco něškodnýho, ale nehoráznýho, předsedo, začnou mluvit o tom a na tu korupci se zapomene."

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Každý článek, který napíšu, je kritizován. Očekávám to a vítám to, protože kritika mých názorů dokazuje, že nejsou prázdné, že něco říkám. Myslíte si, že jsem šokován tím, co o mně píšou lidé v komentářích na blogu? Vůbec ne, moje odpověď zní: "Jsem rád, že jsem je otrávil. Znamená to, že jsem něco sdělil". Úspěšní lidé jsou kritizováni, neúspěšní lidé ne.