Islám je nacismus 21.století

Téma "Islám v České republice nechceme" se uchytilo poměrně dobře a tak bych v tom rád pokračoval. Přece jenom mám naši zemi až příliš rád na to, aby tady platilo kmenové právo šaría a člověk tu byl utlačován menšinovými diktátory - muslimy.

Dnes to bude poměrně krátké. Našel jsem totiž jedno fantastické video, které s Vámi chci sdílet. Na videu se velmi pragmaticky ukazuje, jak to s různými státy světa jde do háje při neustále zvyšujícím se procentuálním počtu muslimů v jejich populaci. Je to jakási věstba budoucnosti pomocí statistiky a zkušenosti ze zemí, kde je muslimů více. Video najdete zde, namluveno ve srozumitelné angličtině, vytvořil jsem pro ně ale i české titulky.

 

 

 

Také mohu doporučit web Hovořte s nimi jazykem, který znají, ze kterého si dovolím uvést jeden skvělý příklad nekorektního jednání, které je však drtivě účinné:

Lekce generála Pershinga:

Nedlouho před první světovou válkou byl generál John Pershing vrchním velitelem amerických vojáků na Filipínách. Filipínská islámská komunita začala proti Američanům páchat teroristické útoky, a brzy na to bylo zajato velké množství muslimských teroristů. Během výslechů si byli jistí svojí imunitou, protože věřili, že budou souzeni podle "liberálních demokratických zákonů”, a křičeli "Alláhu akbar”, "džihád” a "Fílipíny jsou islámská země” (zní povědomě, že ano?). Pershing ale nebyl někdo, s kým je radno žertovat. Nařídil, aby byli souzeni podle válečného, nikoliv civilního, práva.

Rozsudek zněl: popravčí četa.

To ale nestačilo. Pershing nařídil, aby byly kulky potřeny vepřovým sádlem, a aby to bylo vykonáno tak, že to odsouzení muslimové uvidí. Po zastřelení bylo tělo každého teroristy zabaleno do prasečí kůže a před pohřbením bylo pokryto prasečími vnitřnostmi. Tři z muslimů byli osvobozeni, a ti sdělili filipínským muslimům detaily o tom, co se odehrálo.

Mohli byste si myslet, že celá společnost jako jeden muž vyběhla do ulic, aby protestovala, zapalovala auta a obchody, rozbíjela okna, a zabíjela americké vojáky.

Mýlili byste se. Od toho okamžiku nedošlo k jedinému muslimskému teroristickému útoku proti Američanům.

 

 

 

==============================

Budu vždy nechávat povolenou diskuzi pro slušné vyjádření rozumných názorů, protože věřím, že je to tak správné. Zároveň ale chci říct, že na urážlivé komentáře reagovat nikdy nebudu.

Autor: David Rektorys | pondělí 9.8.2010 8:56 | karma článku: 32,05 | přečteno: 2963x
  • Další články autora

David Rektorys

Svět se zbláznil!

9.8.2011 v 17:39 | Karma: 18,51

David Rektorys

Proč Amerika již brzy zkrachuje

28.7.2011 v 8:37 | Karma: 32,19