Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

acvil

4. 6. 2010 22:54
...docela by mě zajímalo, jestli podá přítel Paroubek žalobu

...na agenturu, která odhadla náklady na kampaň čssd asi na 200 milonů...vyřvával, že to je moc, že je bude žalovat atd....a nyní přiznávají 400 milionů a to ještě nemají všechny faktury...:-)8-o

0 0
možnosti
GD

Gusta Deputát

4. 6. 2010 17:56
Problém oranžových mozků

Problém oranžových mozků byl podle mě i v tom, že vsadili všechno na jednu kartu. Frontální útok. Silou a ještě větší silou A počítali bez uzardění s tím, že obrovské prostředky se jim po volbách vrátí -z našich kapes. Bohužel, něco díky příspěvkům dostanou, ale na zbytek peněz, který chtěli získat zneužitím moci, díkybohu nedosáhnou. Jestli Řecko sloužilo před volbami jako varování, pak je socanský povolební pláč nad dluhy exemplární příklad neschopného socialismu v praxi.

0 0
možnosti
Ž

žasnoucí

4. 6. 2010 16:22
Kaktusákovi a jeho soudruhům

KSČ neměla dluhy v bankách, ale v naprosto zaostávající ekonomice, devastaci majetku "všeho lidu". Není třeba si brát půjčky, když stát žije z podstaty vybudované třídním nepřítelem. Každý se může přesvědčit velmi jednoduše na tempu inovací spotřebního zboží za vlády kaktusáků - automobily, elektronika, toaletní papír. No každý, kdo pamatuje může doplnit. Tedy shrnuto - zámek, který neudržuji nepotřebuje investice.

Nynější dluhy vznikly především tvorbou socialistické voličské základny závislé na sociálních úplatcích.

Jen mimochodem, dle terminologie doby KSČ jde o zločince páchající trestný čin příživnictví a za oné nádherné éry by šli pěkně bručet.

Tak tedy čest práci!

0 0
možnosti
K

kaktusak

4. 6. 2010 17:52
Re: Kaktusákovi a jeho soudruhům

Socialistickou voličskou základnu tvoří pracující, tedy skuteční tvůrci hodnot, nebo bývalí pracující, kteří si na své důchody již vydělali. Příživníky je třeba hledat mezi stoupenci úplně jiných stran.

Menší výběr spotřebního zboží byl dán studenou válkou. Proti Jugoslávii Západ studenou válku nevedl (místo toho proti ní o pár let později vedl válku horkou, protože už se jí neměl kdo zastat) a spotřebního zboží proto mohlo být dost, mohlo se i cestovat do zahraničí. Takže můžete vyčítat leda tak svým dnešním nadřízeným, tj. americkému režimu. Přesto ekonomika rostla, úpadek nastal až v důsledku nastolení buržoazního rozprivatizačního režimu.

0 0
možnosti
K

kaktusak

3. 6. 2010 20:33
Nejlépe hospodaří komunisté

Dokázali to už před rokem 89, kdy předali zemi téměř bez dluhů a potvrzují to i dnes. Mají dlouhodobě v zásadě vyrovnaný rezpočet, i když jim režim ukradl veškerý majetek a nepodporují je nejrůznější "slušní a poctiví" podnikatelé.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

3. 6. 2010 21:40
Re: Nejlépe hospodaří komunisté

komunisti hospodařili asi jako maník, který si sice nepůjčoval, ale místo opravy střechy a orání polí chlastal a žral, až mu barák spadl na hlavu a pole zarostla bejlím. Ale opravdu, dluhů moc neměl. Kaktusak může pokračovat stejným směrem, nic mu v tom nebrání, ale neměl by druhým bránit vybrat si svůj vlastní směr. Není důvodu  pro to, abychom kráčeli všichni stejným směrem - nebo snad jo?

0 0
možnosti
PN

pifl

3. 6. 2010 14:46
Absolutní souhlas

Mají téměř holý zadek,dluží kam se podívají ale křičí toho ministra nechceme,tamtoho taky ne!Na to už musí být povaha!;-O;-O

0 0
možnosti
D

danastol

3. 6. 2010 14:40
karma

:-) Když čtu reakci na článek, tak to píše asi Dluhoslav.

0 0
možnosti
TB

tombry

3. 6. 2010 14:36
předčasně

Zaprvé si myslím, že se radujete předčasně. Novináři toho hodně napíšou a realita je často poněkud jiná. Takže uvidíme. Navíc ČSSD má poměrně dost nemovitostí, takže mají pořád, co prodat.

A zadruhé to není výsada levicových stran. Podívejte se na kdysi slavnou pravicovou ODA. Zkrachovala a ten dluh po ní musel zaplatit stát (cca 40 mil.) !

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Každý článek, který napíšu, je kritizován. Očekávám to a vítám to, protože kritika mých názorů dokazuje, že nejsou prázdné, že něco říkám. Myslíte si, že jsem šokován tím, co o mně píšou lidé v komentářích na blogu? Vůbec ne, moje odpověď zní: "Jsem rád, že jsem je otrávil. Znamená to, že jsem něco sdělil". Úspěšní lidé jsou kritizováni, neúspěšní lidé ne.