Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Jay6

10. 1. 2010 3:11
Tupé ovce zakazují diskusi pod svými články,pane Rektorysi!

Řekni jak dělá ovečka?

0 0
možnosti
JW

Konstrukter

7. 1. 2010 23:35
opět

Opět článek který patří spíše do politiky než do ekonomiky. To si tím umísťováním svých politických komentářů do rubriky ekonomika zvyšujete čtenost nebo co?

0 0
možnosti
K

klimap

7. 1. 2010 19:09
A koho volit ? Opravdu nevím ! Samí podvodníci !

0 0
možnosti
D

dino_na_idnes

7. 1. 2010 21:51
Re: A koho volit ? Opravdu nevím ! Samí podvodníci !

Já to asi letos udělám tak, že začnu se všema stranama postupně budu škrtat ty, které mi z dosud neškrtnutých vadí nejvíc. No a poslední, která zůstane, dostane můj hlas. A je mi jedno, zda to bude Strana za práva homosexuálních kuřat na slevu v KFC, když už máme tak draze placené divadlo dávající tak mizerné kusy, tak by se aspoň mohl občas obměnit ansámbl, tytéž tváře jen s prohozenými rolemi už prostě nudí.

0 0
možnosti
M

moor

7. 1. 2010 18:55
poslanci jako extratřída

Poslanci, jako extratřída budižkničemů, pokud bude třeba , si přinesou potvrzenku z fary v Horní Dolní, že leželi v době konání schůze (keců v angažmá bohatých příživníků) na márách. Takže omluvenky by byla jen další fraška. A že by si odhlasovali na sebe postihy, z toho už jsem vyrostl. Jediná možnost je domluvit se na internetu - nevolit v květnu tyhle příživníky. A domluvit se na nějakém slušném politickém neparlamentním subjektu a rozeslat všem slušným lidem. Myslím, že je takových ještě dost..

0 0
možnosti
P

PetraHor

7. 1. 2010 18:25
Možná si to ještě nepochopil,

ale práce poslance nezpočívá v tom chrápat v poslanecké lavici za zvuku sáhodlouhých projevů svých oponentů, které zná stejně nazpaměť. Nechci se jich vůbec zastávat, jejich práce je doopravdy v něčem jiném a odehrává se naprosto jinde.

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Každý článek, který napíšu, je kritizován. Očekávám to a vítám to, protože kritika mých názorů dokazuje, že nejsou prázdné, že něco říkám. Myslíte si, že jsem šokován tím, co o mně píšou lidé v komentářích na blogu? Vůbec ne, moje odpověď zní: "Jsem rád, že jsem je otrávil. Znamená to, že jsem něco sdělil". Úspěšní lidé jsou kritizováni, neúspěšní lidé ne.