8 nových zákonů peněz

Recenze knihy: "Konspirace bohatých a mocných" s podtitulkem 8 nových zákonů peněz. Doporučuji přečíst každému, kdo má alespoň trochu svobodné myšlení a neomezuje se pouze na anonymní urážky autora blogu v diskuzi. Vydalo Nakladatelství Pragma, maloobchodní cena: 268 kč.

www.richdad.com

Tato kniha je o vztahu mezi daněmi, dluhy, inflací a penzí. Ty totiž tvoří základnu nových peněžních pravidel. Kniha vás vybaví tak, abyste mohli převzít kontrolu nad vlastní finanční budoucností, protože vám poskytne znalosti, které umožňují pochopit zmíněné faktory ekonomiky, a tedy i nová peněžní pravidla. Jakmile tyto věci pochopíte, budete schopni se vymanit z konspirace bohatých a žít ve skutečné finanční svobodě.

 

Autor knihy Robert Kiyosaki představuje svůj pohled na globální ekonomiku a zabývá se důvody, proč tato bouřlivá doba představuje pro lidi takovou výzvu. Nabízí řešení finančních problémů a vysvětluje, co je hlavní příčinou nynějšího ekonomického chaosu a jak je možno zmírnit jeho dopady. Kniha Konspirace mocných a bohatých: 8 nových zákonů peněz ukazuje, že to, coe zdá jako nejhorší doba, je ve skutečnosti rodící se příležitost a pro mnoho lidí zároveň možnost zainvestovat do svého finančního vzdělání.

 

V této nové knize vysvětluje Kiyosaki své myšlenky a názory novým způsobem. Koncept knihy byl nejprve uveřejněn on-line, po jednotlivých kapitolách. Čtenáři, kteří uvedli do vlastního života principy z původní knihy "Bohatý táta chudý táta", byli přizváni ke spoluúčasti na této knize a požádání o zpětnou vazbu. Proto je toto dílo výsledkem interaktivního procesu a zahrnuje i relevantní komentáře čtenářů.

Myšlenky a názory Roberta Kiysakiho na finanční svět si už přečetly miliony lidí po celém světě. Konspirace mocných a bohatých představuje první skutečné vysvětlení nitra problémů dnešní ekonomiky, najdete v ní důvody, proč Obama nebude zachráncem světa a jeho heslo "Yes, we can!" bylo pouhým předvolebním slibem, které už rok od svého zvolení pravidelně porušuje.

 

Po předchozích knihách "Bohatý bratr, bohatá sestra", zaměřená na spirituální část člověka, a "Proč chceme, abyste byli bohatí", sepsanou s americkým miliardářem Donaldem Trumpem, bych i tuto knihu doporučil všem, kteří chtějí držet svou budoucnost ve vlastních rukou a nechtějí se stát další ovcí ve světě starých finančních pravidel.

Autor: David Rektorys | úterý 6.4.2010 10:14 | karma článku: 12,60 | přečteno: 2318x
  • Další články autora

David Rektorys

Svět se zbláznil!

9.8.2011 v 17:39 | Karma: 18,51

David Rektorys

Proč Amerika již brzy zkrachuje

28.7.2011 v 8:37 | Karma: 32,19