Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

vovov

7. 1. 2010 12:00
Ale, ale ....

.... tupý beran Rektorys si demokraticky zakazuje diáskuzi. No to je úžasné ! Takových  z***ů více !!!

0 0
možnosti
G

gen.MacArthur

6. 1. 2010 7:41
Jen si zakazuj diskusi soudruhu.

Můžeš si potom podat ruku s normalizačními soudruhy KSČ. Jsem o dost starší než ty, tak si je dobře pamatuji. Ti také dovolili  zveřejnit pouze tu svou správnou jedinou neomylnou pravdu. Rv

0 0
možnosti
JW

Konstrukter

5. 1. 2010 16:36
Pane Rektorys

Pane Rektorys. Proč nemáte u článku o Paroubkovi a Facebooku diskusi? Chtěl jsem vám tam napsat dotaz, proč ten článek taháte do sekce Ekonomika, když je to jen a jen trapná Politika...

0 0
možnosti
P

pravicerulez

5. 1. 2010 18:50
Re: Pane Rektorys

protoze se priznal ze je socka stejne jako jini fejsbukari co leti na nabidky zadarmoooo davaj zadarmooooo ;-D

0 0
možnosti
MV

vanmir

5. 1. 2010 12:26
Kdo je vlastně ovce?

Jen ovce si může myslet že s tou akcí na Facebooku má něco společného Paroubek nebo ČSSD. Od Kubiceho zprávy se zde už nedivím ničemu a pouze se tomu směju!

0 0
možnosti
PH

kostej_

6. 1. 2010 1:42
Re: Kdo je vlastně ovce?

Dodal bych, jen obzvlášť tupá ovce... :-)

0 0
možnosti
QNT

qui n tana2

5. 1. 2010 9:03
hm, demokrat pan Rekto rys

Pane Davide Rektorysi, az zase budete chtit byt moudrejsi nez Panbuh (coz se dari jenom nekomu), tak skutecne zacnete chvili i premyslet, jestli ovsem mate cim. A nezapomente nam zase ukazat sve uspechy ve hre Cashflow, vase uspechy v investovani a budovani si sveho portfolia a sveho tymu v MLM, a take dalsi pohadky o tom, jak nejste zmanipulovana ovce, jo? ;-D

0 0
možnosti
JJ

Jay6

5. 1. 2010 0:02
Zbabělý autore!

Vážně si myslíš,že ve svém blogu nakydáš kupu hnoje a potom statečně zrušíš diskuzi a tvá svatá pravda bude vytesána do kamene na věky věků?Na to zapomeň!Takových udatných už tu bylo.Tím,že zakážeš diskusi nebudou z tvých slovních zvratků intelektuální perly.Připsal jsi tu hloupou akci volebním manažerům ČSSD.Nějaké důkazy od tebe ani nechci.Vím,že je nijak nepotřebuješ chlapíků statečný.Nicméně předpokládat,že volební manažeři ČSSD jsou stejně mentálně zakřiknutí a intelektuálně nesmělí jako tvoje maličkost je přece jen poněkud naivní představa a předčasný pravicový předvolební optimismus.Ale v jednom ti musím dat za pravdu.Lidé a nejen mladí ať už na facebook nebo jiné sociální síti nejsou tupé stádo ovcí tvé úrovně.Tebe bych zařadil do stáda mladých tupých vrhačů vajec od Anděla.Dobrá recese je taková které se většina lidí zásměje.Vypatlancům z modrého týmu od Anděla se nesmál nikdo.Alespoň nikdo se zdravým rozumem.A té ubohé Dalíkovské provokaci na facebook také ne!

0 0
možnosti
K

kaktusak

4. 1. 2010 22:41
Někteří lidé na Facebooku jsou tupé ovce,

ať už mladí nebo staří. Třeba ti, kteří se minulý rok nechali zmanipulovat k násilí proti svým politickým protivníkům, namísto civilizovaného využití volebního práva.

0 0
možnosti
FS

kolonie

4. 1. 2010 18:50
Už zas

...........modrý kreténismus se hlásí o slovo.

Ty modrý fanatiku, ty jsi opravdu tak blbý, nebo se jen tak děláš? Ty si opravdu myslíš že to co se stalo na facebooku zinscenovala ČSSD? Vždyť se to vymstilo právě samotné ČSSD a hlavně Paroubkovi!Tak blbí jak ty, zas v lidovém domě nejsou. To zas něco vymyslel ideolog IČKO je to jeho typický rukopis.Čekám kdy zase začne posílat v dopisních obálkách kulky.

A korunu jsi dal svému "článku"  tím že jsi" DEMOKRATICKY" po odeésácku diskusi zrušil! Typický modrý svazák,hodil by ses do 50 let.Tam bys byl, zase červený.

Vy modří jste horší jak komouši.

0 0
možnosti
L

lipowski

4. 1. 2010 18:43
njn... Facebook...

naleteli jako tupé ovce ;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

4. 1. 2010 18:33
Jelikož jste zbaběle uzavřel diskusi k článku

Mladí lidé na Facebooku nejsou tupé ovce, Paroubku! (nechápu, čeho se dle vašeho profilu tak "úspěšný člověk" jako vy bojí ...), reaguji na něj zde:

1) Ten, kdo vstoupí do nějaké skupiny na Facebooku jenom proto, že na ní nabízejí možnost vyhrát mobil, hloupá ovce je (a je jedno, zda mladá či stará)

2) Volby nevyhrává ten, kdo má více příznivců na Facebooku, ale ten, komu lidé skutečně odevzdají ve volbách více hlasů

3) Jenom hlupák si může myslet, že by takováto podvodná skupina opravdu vznikla na popud Jiřího Paroubka nebo  někoho z ČSSD. Buď ji naopak založil  Paroubkův odpůrce nebo si někdo jen udělal vtípek, kterým chtěl otestovat hloupost lidí.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

4. 1. 2010 18:46
Re: Jelikož jste zbaběle uzavřel diskusi k článku

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Každý článek, který napíšu, je kritizován. Očekávám to a vítám to, protože kritika mých názorů dokazuje, že nejsou prázdné, že něco říkám. Myslíte si, že jsem šokován tím, co o mně píšou lidé v komentářích na blogu? Vůbec ne, moje odpověď zní: "Jsem rád, že jsem je otrávil. Znamená to, že jsem něco sdělil". Úspěšní lidé jsou kritizováni, neúspěšní lidé ne.