Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Sípomat

24. 10. 2010 17:07
Boha jeho

Nechte to smrdět,stejně nic nevymyslíte a i kdyby jo,takovéhle výtažky z prstu nemají žádnou cenu.

0 0
možnosti
MR

iluminat

24. 10. 2010 17:28
Re: Boha jeho

taky si myslim ze se verejnost nedozvi vsechny detaily, doufam ze ceska policie taky neni tak prastena pavlaci a nevyzvoni vsechno co vi.

A mimoto, - kde je ta holcicka? Treba ji zabil, nechtene, ale jak by se tak rychle zbavil tela a batohu ne?

0 0
možnosti
Z

zemanka01

24. 10. 2010 16:37
Tak nevím

Koukám autore,že jste se prostě na tom jednom člověku zasekl. Je jedno,co na něj mají nebo nemají,dle vás je to prostě ON.jen proto,že v minulosti byl trestán za majetkovou trestnou činnost. MAJETKOVOU,ne násilnou. DNA na batohu nic neznamená-našel,okoukl,odložil-toť vše. Víte,kolik vzorků DNA máte vy na svém oblečení? A že nakonec zmizel? Také bych asi zmizela,kdyby mě jen tak někdo chtěl obvinit z něčeho takového-nebyl jste u výslechu a nemůžete tudíž vědět,jak se třeba k němu policajti chovali-rozhodně ne tak slušně,jak by se chovali k vám,který nejste v minulosti trestaným bezdomovcem. Mám vás celkově tak nějak za rozumného člověka,ale v tomto případě se prezentujete bohužel jako hlupák. :-( Myslete prosím vás. Děkuji Jo,a že si nevzal mobil? DNA bylo NA tašce,ne VNĚ tašky.

0 0
možnosti
S

sampis

24. 10. 2010 16:23
Naštěstí se náš právní systém

neřídí tím, čeho je schopen nějaký Rejnek, ale vychází ze psaných zákonů. Mohl bych z placu hodit dvě, možná pět a možná deset příběhů o nalezené a narychlo schované tašce. O důvodech, proč se do tašky nepodíval. Mohl, ale je to zbytečné. Důležité je, že dokud není prokázána vina, je onen člověk nevinen, i kdyby s taškou běhal půl dne po Praze a pak ji poslal poštou do Brazílie. A plně věřím, že tohle Rejnek není schopen pochopit.

0 0
možnosti
P

pěnice

24. 10. 2010 16:34
Re: Naštěstí se náš právní systém

Vaším slovníkem nějaký Rejnek má právo psát svoje vývody,zamýšlet se nad možnostmi.Jen nechápu co vede Vás abyste ho urážel .

0 0
možnosti
SP

SU P

24. 10. 2010 15:59
-

Pevně věřím, že policie má fakta, která si nechává pro sebe a podle toho vede vyšetřování. Osobně mám o kriminalistech mínění dobré, na rozdíl od jiných profesních skupin, z nichž se dokonce někteří nestydí říkat věty typu "nás pravda nezajímá, my vyděláváme peníze". Ono není na škodu vypustit pár falešných informací aby se odvedla pozornost. V případě propuštění případného pachatele stoji za povšimnutí fakt, že pokud budu opravdu pachatel, budu se snažit co nejdříve zmizet než najdou to co mě usvědčí. Pokud bych pachatelem nebyl, vůbec mě to nemusí zajímat a nemusím nikam mizet.

0 0
možnosti
LPB2

Lumpíí po banánu 2

24. 10. 2010 15:47
doplním

možností je spousta - nevíme, jestli to ten podezřelý udělal a nevíme, jestli ne. Nicméně pokud by takovýto člověk našel tašku na cestě, tak ji rychle někde schová. Protože pokud je nevinný, tak bude předpokládat, že si dítě někam odběhlo a pro tašku se vrátí. Navíc, když ji bude prohledávat, tak bude nápadný - každého zaujme pohled na člověka prohrabávajícího aktovku. Nějaká kartářka na jiné diskuzi psala, že dle ní je Anička někde schovaná v blízkosti trojského psího útulku - snad vězněná duševně chorou ženou. Nikdo neví kde je - může to být únos i do zahraničí. Tím, že policisté neustále prohledávají oblast , tak si myslí, že je dítě mrtvé Rv

0 0
možnosti
LPB2

Lumpíí po banánu 2

24. 10. 2010 15:32
DNA

bylo opravdu DNA i na mobilu? nebo jen na batohu a hrdlu lahve? díky

0 0
možnosti
  • Počet článků 417
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 989x
Člověk žijící v České republice, bohužel se zákazem zveřejňování článků na webu..

Seznam rubrik

Oblíbené blogy