Ať se vytváří spolky k různým účelům,

ale raději už nezakládejme na obchodním svazku nikdy nic podobného, jako Evropskou Unii.. Pan Prezident to odhadl spávně už v počátku, cítil ohrožení suverenity ČR i samotné její existence.

Evropská unie byla založena na základě jakéhosi původně uhelného spolku a dnes je její byznysový původ vidět na dalším v pořadí krachujících států- Irska.. To žádá podporu všech kvůli svým bankám a jejich hazardérství- nebo je to vůbec hazardéství, nebo čirý kalkul?.. 

Multikulti stát, kde jednotlivé státy- lidi nemají nic společného, nemá budoucnost . Jak by se asi cítili například vypasení Němci, kdyby se zítřejšího rána probudili jako Slováci? No určitě by okamžitě chtěli víc peněz za mín práce a netrvalo by dlouho- během té doby by samozřejmě vykazovali skvělé výsledky, možná by byli předváděni, ukazováni- takhle se to má dělat... no sešel by se rok s rokem a ty investice by se promítly do problémových bank- nakonec se to vždy projeví právě tam ..... Irsko.. jak zmínila slovenská politička- současný systém "pomoci" je špatně nastavený- protože v současnosti slouží k podpoře tunelování a zadlužování státu politiky a podnikatelskou sférou, která s nimi spolupracuje v rozkrádání bankovních půjček jednotlivým státům.

Evropská unie může existovat, ale společná měna je dost nebezpečná věc.. A taky by EU musela jít s proudem a ukázat, že chce šetřit na sobě-- europoslanec bere 5x tolik, co poslanec v ČR. Přitom většina z nich tam za celé funkční období nepromluví ani souvislou větu...

Proč nepřeměnit EU na to, čm opravdu je? Na byznys spolek, vyjmout to celé z politiky a nesnažit se utrácet peníze za blbosti... Kuberu na Vás!!!!!!!

Samotné vstoupení do EU bylo porušením Ústavy ČR, protože to jednoznačně porušilo svrchovanost a nezávislost České republiky.. A jak se tenkrát plivalo na Klause, když nechtěl jak osel kývnout na vše, co nám nutili.....

Autor: Lukáš Rejnek | čtvrtek 25.11.2010 22:49 | karma článku: 3,65 | přečteno: 226x
  • Další články autora

Lukáš Rejnek

Sobotka se diví

24.10.2020 v 15:52 | Karma: 9,79

Lukáš Rejnek

Je to možné?

10.10.2012 v 20:05 | Karma: 4,34

Lukáš Rejnek

Jak se dostat do Sýrie?

8.10.2012 v 21:55 | Karma: 6,34

Lukáš Rejnek

Může mi někdo vysvětlit,

9.8.2012 v 17:02 | Karma: 5,23