Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dostal jste mě tím přívětivým přístupem k OSA.  Já se zločinci zásadně nekomunikuji.

0 0
možnosti
VR

Za prvé nevím, zda jsou zločinci. Chápu, že když někdo něco vytvoří, měl by za to mít nějakou odměnu a když já něco konzumuji, měl bych za to něco dát. Jistě, byl bych radši, kdyby po mne OSA chtěla krom peněz také seznam děl, která na provozovně pouštím - a tím bych podpořil přímo své oblíbené umělce - připadalo by mi to tak mnohem spravedlivější. Jestli OSA vybrané peníze "projí" a autorům se dostane minimum, to nevím - to už by si měli autoři ohlídat sami.

0 0
možnosti
JC

Všude tam kvokají pitomé slepice, které by dříve mohly být leda tak prodavačkami, ale dnes mají bc nebo dokonce mgr a jsou schopné pouze obsluhovat počítačový program, dodaný někým, komu nikdo neřekl, co je vlastně zapotřebí. A tak se ničemu nedivte.

1 0
možnosti
VR

A to je právě otázka. Je to o "slepicích" nebo o tom, že kolonka v systému nic jiného nepřipouští? Kdyby to byl je lidský faktor, tak by vám na třetí čtvrtý pokus někdo pomohl, ale je-li to systém, pak zaslouží pár facek buď analytik, který stál na začátku a neuvažoval všechny možnosti nebo správce systému, který ho špatně nastavil.

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Hlavou analytik, duší spisovatel.

Seznam rubrik

Co právě poslouchám