Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Já jsem čekala, že pan prezident nebude lítat nad povodní zatopenou krajinou a kochat se, ale že nazuje gumáky, jestli mu to palec povolí a půjde morálně podpořit nejvíce zatopené obce. Když nic, tak alespoň duševně by jim to pomohlo. Tak se to alespoň dělá v jiných zemích.  Nečas byl dobrý.

2 8
možnosti
Foto

Během let , kdy jsem dělal, jsem zažil mnoho mimořádností. Obřas jsem byl na infarkt a možýná některé z nich urychlily můj odchod do invalidního důchodu. AQle nejhorší věc, která mi mohla potkat, bylo to , když přišel nějaký panák (vedení, obec, kraj) a čuměl. A já se musel starat ještě o něj. Proto chválím, že prezident zůstal na hradě. Nepomohl by, jen by záchranářům, komplikoval práci.

6 1
možnosti
JS

J70a55n 73S82l20a26d81k97ý

4. 6. 2013 12:55

Tomu nerozumím, ale jak to na mě působilo, tak Miloš vládu a její konání pochválil

6 0
možnosti
JM

To vůbec nevadí, co a jak řekl, co udělal, nebo neudělal. Byl to Zeman a proto je to špatně.

9 2
možnosti
MK

Hmm, nevím proč by mě měl činit šťastnějším pohled na vrtulník s prezidentem vznášejícím se na zaplavenou krajinou. Prezident má po povodních potřást rukou těm co se vyznamenali a dát tím celé akci háv oficiality ve stylu "Děkuji chlapci, Vaše zem je na Vás hrdá" a rozdat medaile. Jestli krouží nad Vltavou a dělá si fotky do alba na důchod je vážně k ničemu - ale samozřejmě chápu, co Zeman činí vždy špatně činí

8 1
možnosti

Tak ubohost a trapnost některých místních blogerů, kteří nedělají nic jiného, než že číhají za bukem a čekají na jakékoliv Zemanovo vyjádření nebo klopýtnutí, kvůli kterému by se na něj mohli vrhnout, je mi dlouhodobě známa. V souvislosti s dramatickým tématem povodní však tragikomičnost těchto jedinců obzvláště vyniká a míra jejich ochoty sebeztrapňování je neuvěřitelná...8-o

19 10
možnosti
PB

ještě ubožejší a trapnější je číhání věrných a okamžité poplivání popsání reálné situace....

5 15
možnosti
MD

Zbytecny clanek. Co tak ukazat prezidentovi jak se to ma delat a chopit se sam cerpadla, lopaty, vysousece, atd. Maximalne si u toho muzete zafilozofovat, kdo z politiku ma tu spoust napachanou Vltavou tekouci za kaskadou prehrad na svedomi. Zeman to urcite nebude.

15 3
možnosti
DP

D62a94d94a47k 22P87e72t40r

4. 6. 2013 8:16

Pane Václave, jsou opět povodně. Jsou již obětí na životech, tisíce lidí evakuováno, stovky lidí se dívá jak voda z prasklých hrází ničí jejích životní snažení. Jsou zatopeny stovky domů a domácností. A co vás zajímá? Let vrtulníkem. Vážně, vy blogeři zajímající se zda zda Zeman promluvil, co řekl, kam a kdy letěl jste skutečně správní lidé na svých místech. Neodvádíte na objednávku pozornost od závažnějších problémů kolem povodní?

16 7
možnosti
RK

Vážený pane, a co kdyby ten opilec nedělal žádný " brífink " a ty lidi prostě uvolnil jen tak, bez hloupých keců ?

8 17
možnosti
ZB

Jen se ukázalo, že ten " velký mocný muž, co všem vládne" nemůže dělat vůbec nic,o ničem nerozhoduje.Musí mu stačit jen symbolická gesta. A k tomu samozřejmě velkohubé žvásty. Pomoci může jenom vláda a jejím prostřednictvím každý starosta zatopeného města.

9 12
možnosti
MD

A kdyz si chce nejakou pravomoc prisvojit, tak pravdolaskari rodi. Nekteri lide si proste odporuji, ze.

11 3
možnosti
FS

Autore, tak jste si kopnul a už je Vám lépe?! Je to dost přízemní a ubohé.

18 7
možnosti
LS

Možná Vám to nedošlo, ale teď jste přesně popsal jednání Miloše Zemana.

6 15
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Hlavou analytik, duší spisovatel.

Seznam rubrik

Co právě poslouchám