Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

OK, tak Vy zakládáte "Stranu mírného pokroku v mezích zákona". To je sympatické, tím si nerozhádáte mocné a šíbry, kteří společnost vysávají. K ničemu to sice není ale furt lepší, než se válet R^

1 2
možnosti

Jistě, bylo by snazší jen nadávat...

1 1
možnosti

Přestože jsem odpůrce revolucí, tak si myslím, že je revoluce jakýsi ventil, který hlídá stav společnosti. Pokud elity jsou schopny reflektovat společenské změny pomocí evoluce, tak k revoluci nedochází, pokud ovšem je společnost v rozkladu a vyhovuje to jen elitám, pak přichází revoluce, jako živelné vzedmutí temných sil společnosti. Je to jako reakce organismu na otravu nebo infekci, která přináší vlnu násilí a nespravedlnosti. Velká francouzská revoluce budiž mementem. Pokud by francouzské elity (král) reflektovaly potřebu změny (jako k tomu docházelo v Británii), pak by revoluce nepřišla, ale bohorovnost francouzského dvora je známá.

1 1
možnosti

Naprostý souhlas - pes zahnaný do kouta kouše... jen je asi zbytečné to nechat zajít tak daleko a pak si léčit šrámy, když stačilo se psem "jen slušně" pracovat.

0 1
možnosti

Píšete, že jste "nové" hnutí a chcete na to jít jinak, jenže se - alespoň v tomhle "představovacím" článku - chováte zcela stejně jak stávající strany hnutí - krásné slovíčka o "cestě", ale ani o slovo o vašich názorech, kam byste chtěli po své cestě dojít, co se vám líbí a co ne...

2 1
možnosti

R^R^R^ - presne tak, nicmene kdyby ty nazory rekl, poznas, ze jde jen o dalsi komunisticke pohnuti typu cssd, sso, dsss, usvit, lev21, spo a podobne obskurni spolky.:-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Hlavou analytik, duší spisovatel.

Seznam rubrik

Co právě poslouchám