Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

A odboráři se dál radikalizují. Mají vzory, kterým se to vyplatilo. Takže stačí svolat demonstraci a vykřikovat ty nejúdernější hlouposti, média to zaznamenají a nastane kolotoč pozvánek do televizí, rádií, rozhovory do novin časopisů. Stanou se slavní a můžou kandidovat jako spasitelé kamkoliv. Jak snadná cesta k moci. Vytvořit image chápajícího spasitele a pak můžete jako chápající spasitel nosit hodinky za 120 000Kč.

Zajímavé je, že se nespokojí s průměrným platem!

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Odborari-za-vodou-Zavadil-bere-sedmdesat-tisic-Dusek-ma-elektrarnu-231869

6 1
možnosti
PP

Máte recht - odvody mají OSVČ (taky jsem zkusil) mnohem menší než zaměstnanci, ale na druhou stranu jejich čerpání z těchto fondů je nulové, ale opravdu nechápu proč mají v průměru OSVČ o tolik menší daně z příjmu - tam je ten zakopaný pes, odvody ať mají prakticky nulové, nic čerpat nemůžou, ale proč mají platit o TOLIK  menší daně než já jako zaměstnanec, to mi hlava nebere

1 6
možnosti
Foto

OSVČ nemá např.hrazenou dovolenou a nemocenskou.Při výplatě za 20 denní dovolenou např.14500 je na měsíc 1200Kč t.j třeba připočíst k nevýhodě osvč

2 0
možnosti
Foto

Uznejte sám, že nezaměstnaní a důchodci vlastní příjem nemají, a že tedy nemá téměř smysl, aby platili sociální pojištění. Kdyby tedy měli zahrnuto do důchodů a podpory v nezaměstnanosti to pojistné, tak by se stejně jim o tuto částku museli ty důchody a podpory zvednout.

Tady fakt jde o to, že čtyři miliony zaměstnanců táhne na svých bedrech těch zbývajících pět milionů samo. Kdyby se to břemeno rozdělilo rovnoměrněji, nikdo by o nic nepřišel. Zvýšila by se ekonomická efektivnost a výkonnost celé ekonomiky.

2 7
možnosti
TP

Nezaměstnaní neplatí sociální a zdravotní to za ně platí stát a ten si ty peníze bere od vás. Čím větší budou daně tím více bude tech nezaměstaných a důchodců a pro vás to bude znamenat ž budete zase víc platit.

6 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Hlavou analytik, duší spisovatel.

Seznam rubrik

Co právě poslouchám