Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kritizovat je snadné, těžší je navrhnout nějaké lepší řešení. Nikdo z kritiků s ním nepřišel, což nejspíše znamená, že takové lepší řešení neexistuje.

0 1
možnosti
Foto

všichni čekají, co navrhneš ty, kolotočáři;-D

1 0
možnosti
OT

Ten, kdo to vymyslel je nejen blbec ale i zločinec.

0 0
možnosti
PC

To nevymýšlejí blbci, ale psychopati! A ti se nezastaví před ničím. Psychopati obvykle nemívají nízkou rozumovou inteligenci, naopak, někteří disponují inteligenci velmi vysokou. Zcela u nich však absentuje inteligence sociální.

Vzdělání tu nehraje absolutně žádnou roli.

3 0
možnosti
PC

To, co s námi už rok dělají, je jednoznačně účelové (PROTI zdraví nás, všech!),a tudíž nelze v žádném z opatření hledat logiku, která by se skutečně vztahovala k ochraně našeho zdraví.

3 0
možnosti
PK

Tak je fakt, že jsem si musel po dlouhé době oživit katastr obce ale naštěstí jsem zjistil, že zahrnuje dostatečné množství zalesněného prostoru a hranice sousedí s dalším takovým. Faktem je, že naše oblíbené okruhy v blízkosti obce jsou nyní na dobu a to asi do Velikonoc tabu. Ale nákupy lze dělat v rámci okresu a tak přežijeme;-D

0 0
možnosti
JP

Heč, my to máme ještě lepšejší! Bydlím v Táboře. Tábor je spojen se Sezimovým Ústím, na jedné straně ulice jsou domy v Táboře, na druhé straně ulice jsou už v Sezimáku. Nesmíte přejít z jedné strany ulice na druhou, protože to už jste v katastru jiné obce. Nakoupit tam ale můžete

Viz: https://mapy.cz/zakladni?x=14.6868861&y=49.3881371&z=18&base=ophoto&source=muni&id=1031

6 0
možnosti
RK

Knedlík podpaží a můžete vyrazit na procházku ;-D

3 0
možnosti
Foto

I91v62o 18C64i87l45i24c73h

6. 3. 2021 11:36

Jako obyvatel Jablonce nesmím vyjet městským autobusem na Bedřichov s běžkama, aby mne tam na trati nenaháněli policajti na čtyřkolkách, protože bych tam nedejbože mohl sportovat a posilovat si tím nezákonně vlastní imunitu. Ostatně mnohá jejich nařízení jdou zcela přímo proti posilování imunity, typicky roušky venku na čerstvém vzduchu včetně poloprázdného parku. Naopak jsem od nikoho z vlády neslyšel alespoň doporučení, ať lidé v tomto období berou alespoň vitamín D, sportují (to jim vlastně ta nařízení maximálně omezují) a snaží se aspoň trošku zhubnout (což bez pohybu jde špatně). Pak nemají vznikat konspirace, že se vládě naopak hodí co nejvíc nemocných, když pro to dělají maximum.

14 0
možnosti
MK

Koukám na mapu a vlastně se nesmí pěšky vystoupat po magistrále na Jindřichov, dále na Bramberk nebo jen k chatě Jindřichovka a lesem zpátky do Jbc. Ani na Nisanku přes Kynast... pěšky, lesem, v přírodě.To bude na Proseči narváno:-)

2 0
možnosti
JH

S nákupní taškou můžete chodit po celém okrese, aniž by vám hrozila nějaká pokuta.Nikdo vám nedokáže, že nejdete nakupovat.

1 0
možnosti
Foto

S nákupní taškou můžete jezdit i na cyklotoulky, v rámci okresu. Dáte si do batohu jedny kvasnice a jeden vanilkový cukr a vyřízeno k dennímu pořádku. Ale systém by, alespoň podle mne, neměl občana nutit hledat úhybnou cestu. Měl by být srozumitelný a logický.

13 0
možnosti
MK

Jsem v klidu. 2 týdny před volbami to slavnostně zruší, aby se voliči dostali k volbám ve vedlejší vesnici;-D

2 0
možnosti
Foto

Klasika, už bylo uděleno asi 40 výjimek, nakonec se to bude novelizovat, čímž zase vznikne bordel jinde.

Může tu někdo uvést jediné opatření, které vymysleli odborníci z koalice a které přineslo viditelné zlepšení?

R^

10 0
možnosti
VR

Máte to nějaké popletené! Koalice nevyhlašuje žádná opatření, to může pouze vláda! A ta si všechna opatření uzurpuje pro sebe, i když to původně vymyslela opozice!

0 0
možnosti
LH

Tak toto je jen malý nesmysl proti tomu co dělaly vlády v devadesátých letech.

V sedmdesátých letech jsme byli přifařeni k městu, takže na cedulích bylo napsáno nahoře město a pod ním naše vesnice.

Jenže po revoluci se znova vypisovaly domovní daně a sousedi...v sedmdesátých letech si k baráku přistavěli garáž a jako patro ložnici.

Jenže po rozdělení na katastry mají garáž a ložnici ve městě a barák na vesnici.Takže za barák platí domovní daň jako vesnice a za garáž a ložnici jako ve městě.A takto to máme i jiných souvislostech.V sedmdesátých letech se postavilo koupaliště a nyní polovina koupaliště je na naší vesnici a polovina koupaliště ve městě.

Co tomu říkáte?

I když ono to bylo podobné i v jiné době.Za okupace barák měli v Sudetech a zahradu v protektorátu, takže na zahradu museli mít propustku.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, sháním vázanou knihu "Katova dcera", autor Oliver Pötzsch. Co tomu říkáte?

1 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 14,66
  • Průměrná čtenost 1650x
Jsem Jasoň i Drsoň. A už dávno vím, že vypouštěním tabákového dýmu do vody zlato nevzniká. Bohužel…..

Seznam rubrik