Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smekám před rozhodnutím hejtmanů.

0 0
možnosti

Jste patrně naivní, důvěřivec, které mu jde o to, aby už skončila veškerá omezení, které vám opozice slibovala.

Ono to ale není zdaleka tak jednoduché, jak vám ti profesionální řečníci, kteří se živí tím, že opíjí rohlíkem druhé.

Prostě covid se mnohde šíří víc než se čekalo ( ačkoliv podle některých ani neexistuje ) a tito pacienti zcela zaplnili mnohé nemocnice.

Hejtmani si toto riziko ( které nezajímá vrcholové politiky opozice ) uvědomili a požádali vládu o pomoc. A dobrá vláda pomáhá, pokud to jde.

Takže se ještě na 14 dní uskrovněte a pak se uvidí co dál.

( snad jen taková malá rada - pokud už ani hejtmané nevěří svým opozičním vrcholovým politikům, ale raději Babišově vládě, mělo by to být pro vás poučením )

:-):-) :-)

0 0
možnosti

aby už skončila veškerá omezení, které vám opozice slibovala.

-----------

Tímhle jste přesně vystihl problém vás, permanentních vládních kývačů.

Přestože máte opozici v puse u každé druhé věty, naprosto netušíte co prosazuje a jaké razí požadavky. Vy si vlastně opozici představuje jako takovou velikou fialovou bublinu, která poskakuje a u toho zabíjí lidi.

0 0
možnosti

Hejtmanům rozumím. Ono se vlastně vůbec neví, co se má dělat, ví se jenom, že se musí moc tvářit, že na to má. takže jako hejtman proč bych se do této šlamastiky měl plést a proč bych si měl přidělávat práci a nechat si potom ještě nadávat?

0 0
možnosti

To se dalo čekat a očekávat,

že dospějí k tomuto rozhodnutí, aby následně oni nebyli obviněni vládou v šíření této nákazy a za hromady zmařených lidských životů. Na druhou stranu, jim však nelze upřít, že drží při sobě a nenaplňují tak slova z léta min. roku p.Babiše, že NE již celorepublikově, ale jen lokálně, ale zůstali u tolik osvědčeného ,,všichni za jednoho a jeden za všechny".;-)

0 0
možnosti
Foto

Vy v podstatě požadujete, aby doktoři mohli operovat bez roušek, protože se v nich špatně dýchá, jsou nepohodlné, i když brání přenosu infekce. Vláda je vláda, nejtmani jsou hejtmani, opozice je opozice, nicméně KOUBEK BYL Z MOŽNOSTÍ UKONČENÍ NOUZOVÉHO STAVU DOSLOVA VYDĚŠEN.

1 1
možnosti
Foto

I49v12o 62C19i78l59i34c15h

14. 2. 2021 22:39

S restauracemi jsem nepočítal, ty by zakázaly KHS. Ale takhle je to vlastně lepší. Není důvod akceptovat zcela zjevně protiústavní opatření.

0 5
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 14,66
  • Průměrná čtenost 1650x
Jsem Jasoň i Drsoň. A už dávno vím, že vypouštěním tabákového dýmu do vody zlato nevzniká. Bohužel…..

Seznam rubrik