Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Autoři a zveřejňovači šmírovacích fotek jak kdo ze známějších lidí porušil nařízení, nebo se jen prostě chovali nevhodně s ohledem na nařízení v této době prostě nedělají dobře.

0 0
možnosti
JN

Ale takhle je to dnes a denně ve firmách, kde mají vyhrazená místa pro kouření. Nestalo se nic zvláštního. Akorát to dokládá absurditu doby, a že už toho mají všichni plné zuby a chtějí normálně žít.

1 0
možnosti
MR

Me je praktick uplne u zadni casti tela co tam kdo delal. Ale strasne me vadi, ze jedna profesni skupina si muze udelat vecirek kde si preda z meho uhlu pohledu nesmyslne oceni. Moje profesni skupina nema moznost si takove predavani cen udelat. A tady se ptam proc? Proc se jedna prace muze ocenovat a druha ne. My by jsme se s kolegama uplne klidne vsichni nechali otestovat udelili si ceny a krasne zaparili uplne stejne. Ale nemuzem to je na tom to smesny. A podotykam nikdo by nam to nemusel sponzorovat. Veskere naklady by sli na nas.

3 0
možnosti
Foto

Jasně. Ale za to, že vy ani já žádnou akci udělat nemůžeme, nenesou herci žádnou vinu. Takže to je "když ne já, tak ani ty". To mi přijde zbytečné. Snad už brzy i my, sprostý lid, budeme moci juchat :-)

5 0
možnosti
MP

Pokud si sednete sám na lavičce a v klidu zakouříte, budiž vám přáno. ( Já taky, když po ulici kolem mě zrovna nikdo nejde, stáhnu respirátor pod bradu a toužebně lapám po vzduchu ).

Ovšem, ty nešťastné kuřácké kroužky, když už víme, že vir se nejvíce šíří aerosolem :-(. A zvláště herci, kteří se tak rádi pasují do role elit národa. Smutné.

4 2
možnosti
Foto

Všichni, kteří se účastnili akce byli povinně testováni!!

0 0
možnosti
RK

Není nic lepšího, než kafe filtrovaný přes FFP2 a cigáro tažené mezi vousem a respirátorem.;-)

3 0
možnosti
Foto

I83v32o 25C20i49l56i67c24h

8. 3. 2021 14:08

Už ta celá komedie přerostla v hysterii, s Hamáčkem v čele ;-€

7 0
možnosti
Foto

Přijde mi komické, že ty herce nejvíce hejtují ti, kteří opatření proti virousu prakticky komplet odsuzují a věří na nejrůznější ...věci. A teď se domáhají zásahu Policie. To je, přiznám se, nad mé chápání ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 14,66
  • Průměrná čtenost 1650x
Jsem Jasoň i Drsoň. A už dávno vím, že vypouštěním tabákového dýmu do vody zlato nevzniká. Bohužel…..

Seznam rubrik