Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Hmm ... záblesk pronikavé inteligence.

0 0
možnosti
JP

Kdo se necítil jako hyena, nemusel vstupovat.:-)

2 0
možnosti
MV

a vite, ze mate pravdu? absolutni ignorace Milose Zemana - to by zrejme "neprezil"

2 0
možnosti
MV

Samožer na opravdu nevhodném místě.

0 0
možnosti
PC

Kdyby měl někdo ze Zemanova blízkého okolí tohoto ubohého starce skutečně rád (a Zeman jeho, je-li vůbec takový jedinec schopen mít někoho rád), musel by mu přece upřímně říct, že je k vykonávání prezidentského úřadu naprosto nezpůsobilý a že dělá ostudu nejen sám sobě, ale ale celé naší zemi.

Takhle to vypadá, že není člověka, který by tohoto jedince rád měl, a nebo je tu druhá varianta - že jsou všichni okolo něj naprosto stejní, ubozí a zlí lidé.

Spíš si ale myslím, že platí obě varianty zároveň.

6 0
možnosti
JV

Holt zatrpkly, zlomyslny dedek. Nadela jeste vice skod na Cesku,-1 nez to dozivori.

4 0
možnosti
VV

Preczete si prosim jeho zivotopis. Uz jako dite nemel kamarady a pro jehu povahu si s nim nechtel nikdo hrat.

1 0
možnosti
Foto

Raději jsem si to video našel. A skutečně!! Takže už jsme tam. V zemi, kde zítra by bylo pozdě. V zemi, kde zpupnost, arogance a zupáctví je téměř součástí hradního protokolu.

Milouši Jakeši, Vy to vidíte! Byl jste tragikomickou postavou v rozděleném světě se zrakem upřeným na Východ, odkud vál nuceně respektovaný vítr. Ale i když jste se někdy durdil, husina z Vás nenaskakovala. Mýlím se, když předpokládám, že ani Vy nám tohle nepřejete?

12 0
možnosti
Foto

PS: Není divu, že se málokomu podaří zapsat se do historie země a paměti a srdcí lidí tak, jako se zapsal Václav Havel. Zdaleka ne každý už pochopil alespoň vizi o sílící občanské společnosti. Někteří lidé dokonce nad demokracií lámou hůl, i když se to zdráhají přiznat.

Miloš Zeman se , zdá se, rozhodl zapsat se opačným způsobem. To se někdy stává. Něco podobného zabilo Johna Lennona.

1 0
možnosti

R^

Škoda, pane Řehounku, že to vnímáte teprve dnes! On už takový byl jako premiér! Nyní se to stářím a chorobami zvýrazňuje!

:-)

9 0
možnosti
Foto

Ano, je to tak. J jsem nikdy nebyl jeho fanoušek, ale nepatřil jsem ani mezi jasné odpůrce. Teď je mi z něj celkem šoufl.

4 0
možnosti
VV

Ten clovek je nemocny a nema na hrade co delat. Manzelka se odpoledni divala na jeho jmenovani a vypravela mi co za nesmysly rikal.

Bohuzel ceska ustava nema zadne reseni, a tak vidim jedine reseni. Je sice osklive, nikomu jsem nikdy nic zleho nepral, ale v zajmu 10 milioni jeho poddanych by mu mel nekdo v Lanech i na hrade poradne namydlit schody.

4 0
možnosti

Však oni si ho skuteční hradní páni ohlídají! :-)

1 0
možnosti
Foto

Faktem je, že prezident má tisíc důvodů nemít novináře rád. Někteří píší způsobem, který má k serióznosti daleko. Přesto by si měl ve funkci hlavy státu celou řadu poznámek pronést jen v duchu a do úst si dát pomyslný roubík.

2 1
možnosti
Foto

I kdyby měl důvod některé novinářa "nemít rád", v pozici prezidenta nemá dávat takovou zášť najevo, a zvláště ne tak ubohým, vskutku primitivním stylem.

Druhá věc je, že on nemá rád skoro nikoho, určitě ne občany České republiky. Nerespektuje je, pohrdá jimi. Jedinou omluvou pro jeho vskutku až nesnesitelné chování by mohla být stařecká demence, či jiná forma psychické poruchy.

11 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 14,66
  • Průměrná čtenost 1650x
Jsem Jasoň i Drsoň. A už dávno vím, že vypouštěním tabákového dýmu do vody zlato nevzniká. Bohužel…..

Seznam rubrik