Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Otevřít příští týden obchody je kardinální chyba...

... neměly být vůbec zavřeny.

No výborně. Takže kromě nadávání s tím nyní uděláme co? Zkusíme vrátit čas?

0 0
možnosti
Foto

No, to je zase moudro

2 0
možnosti

SouhlasR^ O tom, že uzavření některých obchodů, když super- a hypermarkety vesele jedou, je nesmysl, o kterém se mluví už hodně dlouho. Nechápu stupiditu vlády, která na tomto opatření celou dobu lpí, jako kdyby na tom záležel osud celé republiky. Když mohly fungovat trafiky, vinotéky, drogerie, potraviny a já nevím co ještě, co na tom mohlo změnit pár specializovaných obchodů typu elektro, textil, obuv.

9 0
možnosti
LH

ony ty malé obchody jsou právě v těch hyper, super... tak uvidíte ty davy co musí zrovna ted hned koupit mikinu Adidas....

0 1
možnosti
MB

Kdybych chtěl zničit české živno - OSVČ, šel bych na to mazaně ! Sdělil, že 1m 2 a počet zákazníků na jeho plochu, je jiný ! Malé bych zavřel - velké ponechal. Lépe, by mi tak odtékaly prachy ven z ČR. Samozřejmě, své květinové řetězce bych nechal běžet ! Zásobil Státní rezervy ! Nad chabé podporou - bych argumentoval, prázdnou kasou ! Co ti parazitové furt chtějí ? Až by mi hrozil ÚS, že pášu existenční genocidu - No tak bych je - po 1 roce zase nechal otevřít ! No nevím, kdybych to tak dělal, tak by asi zavřeli mne samotného !? ... :-)

6 2
možnosti
LH

vy jste jenom hloupě zaujatej - jinak nic....

1 3
možnosti
FL

R^ Úplně stačí jeden argument - pokud lidi mohou (musí) chodit do potravin, kam se chodí nakupovat nejčastěji, tak malé provozovny riziko nákazy už moc neovlivní.

6 0
možnosti
KT

Nejkomičtější na tom je, že mnozí otevřeli výdejní okénka, která jsou povolena. Minulý týden Blatný potvrdil, že uzavření obchodů nebylo z důvodů nebezpečí nákazy v obchodě, ale omezení mobility obyvatel. Není tedy jasné jak je mobilita omezena, když každý vyrazí k výdejnímu okénku a při nákupu oděvů nebo bot navíc několikrát, protože si vše může vyzkoušet jen doma.

4 0
možnosti
RS

Zákon 240/2000

(4) Plnění povinností uvedených v odstavci 3 může fyzická osoba odmítnout, pokud by jejich plněním ohrozila život nebo zdraví vlastní nebo jiných osob anebo pokud jsou povinnosti jí ukládané v rozporu se zákonem.

Odstavec 3 jsou opatření vlády.

0 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 14,66
  • Průměrná čtenost 1650x
Jsem Jasoň i Drsoň. A už dávno vím, že vypouštěním tabákového dýmu do vody zlato nevzniká. Bohužel…..

Seznam rubrik