Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

o.kostal

24. 11. 2008 1:14
to je nuda

porad clanky jenom o mensinach, bez inspirace, bez fantazie, uz je to nuda ....

0 0
možnosti
DR

Reg

24. 11. 2008 1:53
Re: to je nuda

No to víte, na tomhle blogu nakonec píšu jen o tomto tématu, o jiných věcech píšu zase úplně jinde. Navíc jsou ty články vyprovovokované vždy pouze jinými články. Pestrost témat vám dá IDNES jako celek, můj blog holt ne. :)

0 0
možnosti
HN

handour

23. 11. 2008 23:57
o toleranci

nevím, proč bys měl zdůrazňovat, že máš rád kluky (to já taky;-)), to je přece jen a jen tvoje věc, a nikomu do toho nic není. V týhle společnosti ´paroubků, silikónů a fialových přelivů ,se tolerance nedovoláš, jen jim dáš obušek do ruky. Žij si svůj život, nemáš se zač stydět, ani se omlouvat, ani žádat toleranci, nejsi jiný než my, tak proč??

0 0
možnosti
PK

Lanta2004

24. 11. 2008 0:02
Re: o toleranci

Nejde o to,že by se měl někde chlubit či zdůraznovat fakt,že je na kluky.Jde o to aby se ve společnosti za to nemusel stydět a a aby ho společnst brala takového jaký je se vším co k tomu patří.Nesnáším větu"doma si dělejte co chcete,ale netahejte to na veřejnost".Proč?Mám se snad jako homosexuál stydět za to,že jsem homosexuál a někde doma zpytovat svědomí?Ne,to tedy určitě nebudu!

0 0
možnosti
PK

Lanta2004

23. 11. 2008 23:57
Dosaď si místo slova tolerance slovo respekt

pojem tolerovat(snášet),netolerovat(nesnášet) chápu jen jako hodně všeobecné vyjádření faktu,že mi něco nevadí či vadí.Takto se dá vyjádřit fakt,že mi něco nevadí(toleruji to) pokud je to daleko odemne a není mi to na očích.Takové to jejich otřepané "doma si dělejte co chcete,ale nechceme o vás vědět"

Homosexuální člověk ale potřebuje ve společnosti být respektován,tedy brán v potaz nebo jinak brán na zřetel jako samozřejmá součást společnosti.

Já jakožto homosexuál společnosti kašlu na toleranci toho,že laskavě můžu se svolením těch co mě tolerují žít s partnerem,ale nejlépe někde v díře abych jim nebyl na očích.Ne na takovou toleranci kašlu.

Po společnosti požaduju respekt.To znamená.Mám partnera,chovám se slušně,nikoho nijak neomezuji,v rámci možností jsem společnosti prospěšný tím,že pro ni pracuji a odvádím daně a tak společnost musí brát na zřetel,že jsme já a můj partner legitimní součást této společnosti se vším co k tomu patří.

0 0
možnosti
PK

Lanta2004

23. 11. 2008 23:57
Re: Dosaď si místo slova tolerance slovo respekt

Člověk si musí umět vážit si sám sebe a pokud se chová slušně není důvod aby tomu tak nemohlo být;-)

0 0
možnosti