Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jirkaknop

22. 2. 2010 10:55
Svěření do péče zákon umožňuje

a dávat RP adopce není nutné.Adopce je nezvratný proces, kdy přichází o původní rodiče. Pokud tedy chcete na uvedeném příkladu trvat, dejte si návrh k soudu na svěření do péče. Jinak dojde k tomu, co se již stalo, že budou děti adoptovány (děti třeba na zakázku vyrobené lesbě) a tím se naschvál zamezí právům biologických otců. A navždy!!

0 0
možnosti

admiral666

22. 2. 2010 12:21
Re: Svěření do péče zákon umožňuje

Kdyz nejaky programator napise v zamestnaneckem pomeru na zakazku program, taky se tim vzda autorskych prav. A to pod knutou manazerskych hyder, ktere za to po revoluci stihne spravedlivy trest! Tak co se ti nelibi na tom, ze deti "na zakazku" vyrobene lesbicce, nebudou patrit tomu obskociteli? Nehlede uz na to, ze ten bude jedine rad, ze nebude muset platit alimenty.

0 0
možnosti

Lumenn-verya

22. 2. 2010 9:06
díky

Díky za lidi, kteří umí uvažovat mozkem, jako je autor tohoto článku:)

0 0
možnosti

jaanaaa

21. 2. 2010 20:27
Přiznávám, že tahle varianta mě nenapadla...

Taky jsem zastáncem názoru, že děti by si měly osvojovat klasické rodiny, skládající se z maminky a tatínka. Ovšem jsou případy, kdy to tak jednoznačné není, tak jak tento příklad.

0 0
možnosti

Luisa

21. 2. 2010 19:44
Karma!

A přestože jste uvedl naprosto relevantní PŘÍKLAD (aby to pochopil ÚPLNĚ ;-D každý ;-)), tak tu znova ignoranti budou psát nesmysly, tradičně zaměňovat homosexualitu s pedofilií a podobný folklor ;-DRv

0 0
možnosti

Gmur

21. 2. 2010 19:55
Re: Karma!

presne! ;-D

0 0
možnosti

norayellow

21. 2. 2010 19:39
Rozhodne

je tenhle clanek zajimavy a diva se na moznost zakonu jak jsou postavene jinak. Myslim ze nebyl o tom jestli homosexualum deti ano ci ne, ale ze vlastne tuhle moznost jako neregistrovani maji - pokud se jedna o rodinneho prislusnika. Myslim ze soud neresi sexualni orientaci napr. bratra kteremu se zabili rodice a zustali po nich krome neho dalsi sourozenci. Pokud je dospely a chce se o ne starat, tak mu soud urcite vyhovi. Pokud neni registrovany jako partner stejneho pohlavi. Hlavne p. Kocab vypustil do sveta neco co zase za chvilku stahnul (vzpomel si ze je katolik) a ja ac tisk dost sleduji jsem nikde necetla od nej konretne CO mel na mysli. Tedy navrh zakona ktery chtel predlozit. Aby se na me nekdo nevrhnul - jsem hetero a uz i babicka!

0 0
možnosti

duhastrecht

21. 2. 2010 17:48
Ano, samozřejmě,

řekl jsi skoro hned na úvod oč jde: o torpédování evropské civilisace zničením její rodiny, přesně tak jak v 19.století nastínili soudruzi Marx a Engels, ve 20. století Lenin a ve 30.letech 20.století soudruh Gramsci a tzv. "frankfutská škola", která nyní zcela ovládá veškeré kroky současné evropské levice. K tomu samozřejmě patří více "hnutí za rovnoprávnost", nejen homo, takže homomanželství, stejně jako adopce dětí homosexuály se zavádí přesně z důvodů zničení evropské rodiny, netvař se, že o tomhle nevíš, aktivisto. 

Jste hoši špíny na x-tou, ne kvůli vaší módní sexuální zábavě, ale kvůli tomu k čemu jste se propůjčili, zničit vlastní národ a smazat ho z mapy světa zničením jeho rodiny, sáhnout na život vlastní krvi je zločin překonávající Hitlera - ten ničil cizí národy.

Hráčů na scéně je ovšem více, s největší pravděpodobností Evropu čeká islám, takže vás paradoxně budou zabíjet ti, kterým pomáháte k moci. Takže si klidně zaveďte třeba i povinnou homosexualitu, váš čas nedejde.

0 0
možnosti

admiral666

21. 2. 2010 18:06
Re: Ano, samozřejmě,

Duho vysvetli, jak to, ze se teplometi ujmou deti, ktere byly odvrzeny z zkrachovavsich rodin, muzou nejak zpetne rozvratit tyto rodiny? Zkousel jsem na to aplikovat Heisenberguv princip neurcitosti, ale i tak to nedava smysl.

0 0
možnosti

astrudina

21. 2. 2010 14:44
Souhlasím s Jirkouknobem

My máme taky svá práve, nechtějte si urvat a vykřičet zase všechny jen pro sebe. Až nabudeme my svých práv, pak to bude na obecním úřadě vypadat takto:

http://jdem.cz/dztm5

0 0
možnosti

astrudina

21. 2. 2010 14:54
Re: Souhlasím s Jirkouknobem

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

jirkaknop

21. 2. 2010 14:28
Zákon o erpéčkách diskriminuje heterosexuály

protože neumožňuje registrace přátel. Bez ohledu na pohlaví. Podle mne by se měl zrušit. Kromě toho je otázkou, proč nelze registrovat více osob. Třeba komunální soužití. V tomto je totiž ten problém. Erpéčka původně měla jen registrovat svoje vzájemné právní nároky, aby třeba po sobě dědili. O adopci dětí vzhledem k nemožnosti, aby dítě v tomto homosexuálním vztahu vzniklo, nikdo neuvažoval. Dokonce homosexuálové prohlásili (Hovorka), že toto není na pořadu dne.Pokud mají ze svých bisexuálních vztahů děti, nikdo ve výchově nebrání. Pokud tedy bude erpéčko změněno, žádám zásadní změny registrací pro všechny občany, bez ohledu na pohlaví, množství a vztah.

0 0
možnosti

Reg

21. 2. 2010 14:37
Re: Zákon o erpéčkách diskriminuje heterosexuály

Přečtěte si prosím diskusi kousek níž. RP a manželství mají stejná práva a povinnosti, jsou to stejné instituce s různými názvy. Pokud chcete daný svazek uzavřít s kamarádkou, uzavřete manželství. Pokud s kamarádem, uzavřete RP. Jasné?

Pokud s více osobami, založte si s. r. o. nebo občanské sdružení (nebo navrhněte poslancům nějaký jiný svazek, který tu ovšem spravedlivě chybí všem - jak homosexuálům, tak heterosexuálům). Pokud nadále trváte, že jste jako heterosexuál diskriminován, tak se rozveďte s manželkou, uzavřete RP s kamarádem a pak nám přijďte napsat, jaké nadstandardní výhody jste získal oproti stavu, kdy jste byl v manželství se ženou.

0 0
možnosti

Ulator

21. 2. 2010 14:26
Řeknu to tak

Když už by měli být adopce dětí homosexuálními páry, tak až po té, co budou uspokojeny bezdětné heterosexuální páry. A vzhledem k tomu, že těchto párů je několik tisíc, tak nemá smysl o adopci dětí homosexuály mluvit:-P

0 0
možnosti

oskie98

21. 2. 2010 14:30
Re: Řeknu to tak

Četl jste vůbec ten článek? (Nebo jen nadpis?) Rv

0 0
možnosti

oldiess

21. 2. 2010 14:06
Jen abyste se pak s manželem nehádali

kdo bude chlapečka koupat. Předpokládám, že holčičku byste zřejmě neadoptovali.

0 0
možnosti

BoboHml

21. 2. 2010 14:09
Re: Jen abyste se pak s manželem nehádali

A to má být co?

Homosexualita není pedofílie.

Kolik dětí je zneužito normálními rodiči,příbuznými či nevlastním otcem?A přitom u nich kolikrát ani pedofílii neodhalí.

Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2822x
Člověk, kterého baví žít.

Seznam rubrik