Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ramones61

4. 8. 2009 13:56
Teplý hnus!

..by vám měli zvýšit daně za tu vaší úchylku vy marmeládový buzny uslintaný!;-O

0 0
možnosti

Reg

4. 8. 2009 15:44
Re: Teplý hnus!

Správně... a napařit daně i koktavým... protože než se vymáčknou, tak člověka připraví o spoustu času. :)

Co to prosímtě je "marmeládový" a "uslintaný"? To jsem v souvislosti s homosexualitou ještě neslyšel. :)

0 0
možnosti

Lanta2004

4. 8. 2009 12:48
"gay friendly" je jedna z věcí bez které se v pohodě obejdu

"gay friendly" podniky,hotely a služby jsou relativně nové i ve světě.Každopádně v dobách kdy podobné věci neexistovaly jsme s partnerem v pohodě cestovali či nakupovali a nikterak omezováni jsme se necítili.Jeden příklad za všechny.Už celkem dlouho létáme na dovolenou pravidelně v zimních měsících do Thajska.Máme třeba v Bangkoku už své oblíbené hotely.Letos kouknu na stránky jednoho z nich a hned jsem si všiml loga "gay friendly".To ale byl vždy i bez tohoto názvu.S partnerem jsme neměli jediný problém při rezervaci pokoje,neměli jsme jediný problém s personálem.Prostě se k nám vždy chovali prvotřídně a to jsme jim narovinu řekli vždy hned dopředu,že chcem manželské dvoulůžko,nebot jsme partneři.Podle mého názoru jsou slogany "gay friendly" a podobné jen reklamní upoutávky pro zvýšení prestiže daného podniku.Něco jako když hotel inzeruje,že umožnuje zdarma připojení přes wifi

0 0
možnosti

Reg

4. 8. 2009 12:53
Re: "gay friendly" je jedna z věcí bez které se v pohodě obe

Jasně, máš prostě štěstí plus jste víc v pohodě a s hroší kůží. Takoví nejsou všichni. Proto může mít smysl, když mladý pár ví, s kým má tu čest - zvlášť v zemích, kde zdaleka není automatické, že s homosexuály nemají problém.

0 0
možnosti

Zani

4. 8. 2009 12:21
Diskriminace by byla.

To už tady bylo, respektive v Americe. Myslíš , že zase chtěj autobusy pro bílí a černý?

Dokud budou na světě lidi netolerantní , budou muset bejt antidiskriminační zákony. Jaké jsou, to už je jiná otázka! Předpokládám že patříš k těm " z druhého břehu" ( ten výraz se mi moc líbí :-)) . Kdyby si mohl každej dělat co chce , taky by se to mohlo rychle otočit. Stačí vhodně medializovaný pedofil a máte po ptákách. Všude budou viset cedule Homosexuálům a cikánum vstup zakázán. Taky by jsi mohl bejt bez práce.  4% jsou jenom 4% nezapomínej na to.

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2822x
Člověk, kterého baví žít.

Seznam rubrik