Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Aquinas

7. 10. 2008 4:52
Zvrácenost

Píše místoprimátorka, píše. O zvrácenostech. Páchal "boží muž" Schinmoy zvrácenosti, páchal. Běží místoprimátorka běh Schinmoye, běží.

Asi je fascinována závojem té barevné harmonie.

http://www.rickross.com/reference/srichinmoy/srichinmoy28.html

T.A.

0 0
možnosti
MA

Martin Adámek(adamek.blog.idnes)

23. 7. 2008 23:43
je to smutné

jednak je to smutný obrázek o naší společnosti

a jednak to musí být hrozné pro postižené v jednotlivých případech.

Nezletilý zločinec je utajován, aby byl chráněn. Ale o jeho nezletilé oběti se může odvysílat úplně vše.

Fuj.

(informován chci být - ale to, že budu vidět autent.záběry se všemi detaily, a že se dozvím rodná čísla obětí mi pomůže méně, než obětem uškodí...)

0 0
možnosti
VK

egypttwo

18. 7. 2008 12:48
souhlasím s Vámi

orientace médií na zvrácená témata je dle mne způsobena dvěma základními důvody ( kromě jiných ). Spplečnost hrubne a média s tím jdou ruku v ruce. Samozřejmě je zde těžké rozhodnout " byla dřív slepice či vejce? ". Druhým faktorem je nutnost, že média prostě zaujmout musí, pokud chtějí ekonomicky existovat. Mnohem víc by lidi zajímaly politické kauzy, mafia ap. Jejich odhalování a trestání. Ale copak se o tomto můžeme z médií v ČR dozvědět? Absolutně ne!!" světlým příkladem byl Novácký pořad proti soudům deklarovaný na soudci Nagovi. Prostě pisatelé bud mají strach v naší " demokratické " společnosti o těchto jevech psát nebo nemají či nechtějí shánět informace. Všechny možnosti jsou špatné.

0 0
možnosti
C

carol.b.

14. 7. 2008 17:31
Ano

Lidé podvědomě touží sledovat zvrácenosti. A nejen sledovat.

Dříve byla plná náměstí při popravách a lámání v kole, dnes tuto podívanou nahradil bulvár.

Člověk je takový. Jak je nebezpečné si jej idelalizovat , i v současné době, ukáže vždy válečný konflikt (jak jsme se mohli přesvědčit v Jugoslávii).

0 0
možnosti
AH

nyny.

14. 7. 2008 17:13
ano, já ano

protože jinak by člověka z hlouby duše nenapadlo, co je v dnešní době možné. Jak je možné, že se něco takového stane, že to nikdo neobjeví, nebo se nezajímá, že a jak různé úřady selhaly. A já věřím tomu, možná naivně, že čím víc informací, tím víc si lidé třeba příště povšimnou podobného jednání, třeba se upraví zákon tak, aby pedofil nemohl v jiném státě být bez záznamu, že je pedofil nebo mohl být mimo povinné léčení. Já věřím tomu, že od Škrlové už se do klokánku nedostane dospělý vydávající se za dítě a že si dětští lékaři dají mnohem větší pozor při prohlídkách dětí na známky týrání. Takže ano, je dobře že se o tom píše i o každé pitomosti.Když se vám to nelíbí, tak to prostě nečtěte, což je právo každého.

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4342x
Už nejsem členkou Rady hl. m. Prahy s působností pro oblast evropských fondů, zahraniční politiky a protikorupčních opatření. 15. prosince 2009 jsem rezignovala, protože kolegové nepřijali strategii proti korupci, kterou jsem vypracovala. Ve volbách v roce 2010 do pražského zastupitelstva chci na kandidátce politické strany Věci veřejné nabídnout Pražanům svou vizi, jak by měla Praha fungovat!
www.reedova.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy