Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Viktor_M

11. 9. 2008 16:34
Chápu

Paní Reedová, naprosto Váš postoj chápu. Nikdo neví, jak dlouho bude ve funkci, tak je zapotřebí nastřádat na horší časy co nejrychleji. Ale aspoň byste mohla mlčet a netvářit se, že pracujete pro blaho všech.

--- --- ---

 :-© Aneb: Nemusí pršet,  lepší je když fest leje! 

0 0
možnosti
A

atomovabomba

26. 8. 2008 14:41
Chystá se prasárna

asi jako je Palladium. Než takovou hrůzu, tak nádraží ponechat,  maximálně vybudovat museum.

Při příštích volbách však nejprve vyměnit tyhle šílené zastupitele za normálně myslící a cítí Pražáky. 

0 0
možnosti
ZH

Zuzana Hejná

26. 8. 2008 13:13
n a nebylo by od věci

místo občasných změn územního plánu konečně vytvořit opravdovou koncepci rozvoje Prahy.

Existující "strategické" dokumenty jsou jen hromady tlachů. 

0 0
možnosti
MB

buxus

26. 8. 2008 13:40
Re: n a nebylo by od věci

R^ Jen bych ještě dodal - a pak tuhle koncepci dodržovat. Jenže to by mnohým lidem, co jsou do politiky pro to, aby finančně zajistili sebe i rodinu, dost vadilo.

0 0
možnosti
JK

Terrurek

26. 8. 2008 9:51
nééé

1/4 zeleně je hezká ale věc kolem nádraží smrdí jako samo nádraží a 1/4 záhonků to neprovoní. S nádražíém by se rozhodně něco dělat mělo... což nutně neznamená že cokoliv se udělá bude dobré.

0 0
možnosti
MP

Matař

25. 8. 2008 23:02
můj názor na článek

Madam - nevím kam tu zeleň chcete umístit. Je to sice chválihodné, ale nemožné - na nádraží asi park neuděláme a na ostatních pozemcích ČD jezdí vlaky. Pokud zrušíte část kolejí a uděláte park, pak bude nádraží pobírat méně vlaků a myslím, že ČD na to nekývnou.

Jak píšete - nádraží u nás jsou v hrozném stavu, cnicméně možná by měl Magistrát spíše rozdat peníze na opravu veřejných budov i jinde než na hl.n. a necpat peníze do občanských spolků a podobných "blbostí", které veřejnosti neprospějí v širším spektru než pár jedincům.

Jediné, co chce zrušit je park stávající - ten u hl.n. a na jeho místo klidně něco postavit - tam je totiž o strach procházet a polciejní hlídku tu potkáte jednou za rok a stejně nic nedělá a pouze chodí a dává na sebe pozor.

Jediné řešení je zbavit Prahu bezdomovců, štětek a feťáků-tuhle verbeš pozavírat nebo pokud možno zlikvidovat (to bohužel ale nejde ze zákona) a pak se můžeme bavit co dál. A dodávám - nevím, jak chcete Masaryčku lépe využít.Vstříc realitě

0 0
možnosti
SA

Saltos Alim

25. 8. 2008 18:37
Rošáda?

Přiznám se, že dlouhý článek jsem nečetl,  Praha je mi vzdálená. Ale zato jsem zaslechl v  tv  či rozhlase tuto nepředstavitelně skvělou hlášku nějakého pražského  zastupitele:  Masarykovo nádraží se nebude rušit, ale  přemístí . Dá se tedy  zvědavě čekat jak ty pozemky budou přemisťovat - v Praze.  8-o

0 0
možnosti
T

tromi

25. 8. 2008 18:03
hlavně úplatky již byly rozdány

:-©

0 0
možnosti
JP

slavekp

25. 8. 2008 15:17
Prej aspon na ctvrtinu tech ploch

dostat zelen, hahaha. Jak se to jednou schvali, tak VSUDE budou hnusny betonovy kancelarsky panelaky, nic jinyho. To radsi ten neporadek, co je tam ted a pockat s tim klidne jeste jednu generaci, pak si lidi mozna tu zelen prosadi. Ale ted - ani nahodou.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

25. 8. 2008 19:15
Re: Prej aspon na ctvrtinu tech ploch

Proč hned takovej pesimismus? Určitě popustí architekt uzdu své fantazie a na střeše nějakého toho skleníku, pro radost většiny v něm usilovně pracujících kravaťáků, vybuduje 18ti jamkové golfové hřiště. :-)

0 0
možnosti
MB

buxus

25. 8. 2008 15:14
A ještě k tomu Nádraží Florenc a jeho ...

... chystané rekonstrukci. To je další nesmysl. Namísto přebudování Masarykova nádraží na terminál příměstské kolejové dopravy propojující autobusové terminály na okrajích Prahy, budeme tahat autobusy dál do centra. Co je platné rekonstruované autobusové nádraží, kde magistrát (snad) už nepovolí kritizovanou tržnici, když kvůli dopravní zácpě budou cestující vystupovat stejně na předměstí a pokračovat městskou dopravou, která je ovšem už sama na hranici své kapacity (zejména Metro ve špičkách). Pak by se samozřejmě další kolejové linky a terminál hodily, ale ty jaksi nejsou v plánu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4342x
Už nejsem členkou Rady hl. m. Prahy s působností pro oblast evropských fondů, zahraniční politiky a protikorupčních opatření. 15. prosince 2009 jsem rezignovala, protože kolegové nepřijali strategii proti korupci, kterou jsem vypracovala. Ve volbách v roce 2010 do pražského zastupitelstva chci na kandidátce politické strany Věci veřejné nabídnout Pražanům svou vizi, jak by měla Praha fungovat!
www.reedova.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy