Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Kvasha

31. 3. 2009 17:14
reakce

Pěkný článek :-)

jeho základní schema a "hodnocení" francouzů podepisuji. A to opravdu nesoudím ani podle jednoho hotelu ani podle jednoho místa. Obdobné chování a nezájem o věci běžné, lidské i obchodní, navíc objednané a zaplacené byl zjevný po celé Francii, Paříž nevyjímaje.

hezký den

0 0
možnosti
L

Lou.

22. 3. 2009 6:38
Ale no tak

soudit podle jednoho hotelu celou Francii..to snad ne!

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

20. 3. 2009 16:42
Hele, princezno..

to co jste s Bémem předvedli na summitu v Praze, stačilo. Dost, proboha!8-o[>-]

0 0
možnosti
M

multikulturista

20. 3. 2009 15:00
Chere Madame,

jsem Francouz, proto me vas nazor mrzi. Je pravda, ze ve Francii je spousta lajdaku, pro nez zakaznik neni pan, proto se ale Cesko a Francie tolik podobaji, pokud jde o mentalitu...Priste, az pojedete do Cannes - privatne nebo organizace seminare pro partnery - navrhuji vam hotel/restaurace Rachel***, ktery se nachazi v Le Cannet (2 km od Croisette, festivalove centrum, vsak znate), klid, bazen, optimalni komfort a prijatelne ceny. Pokud mate zajem, ozvete se, mohu dohodnout slevu. WEB : http://www.hotel-rachel.com

PS. nejedna se o obchodni nabidku, hotel sice patri mym znamym, ja si ale hlavne preji, abyste si trochu vylepsila nazor o Francouzich. A bientot !

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

20. 3. 2009 16:40
Hihihi..

;-D to je podobný, jako Šarkézy o automobilkách v Česku: "Sice se nám hodí vaše levná pracovní síla, ale dost! Je třeba zaměstnávat francouze. Přestěhujete automobilky do Francie." Někteří lidé říkají toto: Kdo žere žaby a šneky, tomu nelze věřit. Kdo ví, co si dá do huby příště." tak asi tak.[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4342x
Už nejsem členkou Rady hl. m. Prahy s působností pro oblast evropských fondů, zahraniční politiky a protikorupčních opatření. 15. prosince 2009 jsem rezignovala, protože kolegové nepřijali strategii proti korupci, kterou jsem vypracovala. Ve volbách v roce 2010 do pražského zastupitelstva chci na kandidátce politické strany Věci veřejné nabídnout Pražanům svou vizi, jak by měla Praha fungovat!
www.reedova.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy