Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

abc

28. 12. 2007 15:34
Moc pěkně to píšete, paní Reedová,

ale co tak tu odpovědnost projevit sama? Na volebním sněmu SNK ED jste se ucházela o funkci místopředsedkyně strany s tím, že Vaším úkolem např. bude hlavně zlepšit kontakt mezi vedením strany a regiony.

Bylo by milé uveřejnit seznam toho, jak jste si v tomto vedla. O Vás, zrovna jako celé Vaší straně a jejím vedení, lze jen říci, že jste kdysi existovali...

0 0
možnosti

Kaclerova

26. 12. 2007 20:26
PF 2008

Vazena pani Reedova.Na rozdil od Vas si preji  ,aby pristi rok byl pro vsechny hodne neprijemny.Preji si ,aby se konecne vyresily Vami zminovane problemy nasi republiky ,a to nebude pro nikoho radostny  zazitek.Jednou uz musime  zacit resit  veci podstatne ,i za cenu toho,ze se na par let prestaneme pitome usmivat v mediich,obecne zvanit  a tvarit se optimisticky.Preji ucitelum misto vyssiho platu, vyssi pravomoci pri vychove a vzdelavani deti,kdyz rodina prestala fungovat.Mimo jine take proto,ze stat oslabuje jeji autoritu neuvazenym  preferovanim mladych .Preji si rozumny kompromis,mezi zkusenostmi starsi a blaznivymi napady mlade generace.Preji si mit kolem  sebe slusne vychovane ,zodpovedne jedince.Vam ,politikum,preji,abyste se mene objevovali v planych debatach medii a radeji neco konkretne vyresili.Politika neni cista zalezitost,a tak si preji,aby nekale praktiky,kterych pouziva,poslouzily dobrym ucelum.P.F.2008.

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4342x
Už nejsem členkou Rady hl. m. Prahy s působností pro oblast evropských fondů, zahraniční politiky a protikorupčních opatření. 15. prosince 2009 jsem rezignovala, protože kolegové nepřijali strategii proti korupci, kterou jsem vypracovala. Ve volbách v roce 2010 do pražského zastupitelstva chci na kandidátce politické strany Věci veřejné nabídnout Pražanům svou vizi, jak by měla Praha fungovat!
www.reedova.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy